Highlights

Hvad skal du lave i påsken?

Hvad skal du lave i påsken?

Påskeferien er over os og for de fleste venter et par velfortjente fridage. Men udover de obligatoriske påskefrokoster, hvad skal du så ellers bruge dine feriedage på? Vi har et par bud!

Alle Comedynyheder

International comedyInternational comedy

International Comedy på Ticketmaster.dk

Er du ægte comedyfan, er der ingen grund til at begrænse sig til kun at se danske komikere. Internationale komikere kan tilføje en unik og spændende dimension til dine comedyoplevelser, og på Ticketmaster.dk kan du finde billetter til nogle af de mest populære (...)

Fars Dag 2023

5. juni markerer ikke blot Danmarks Grundlovsdag, men er også den dag, hvor vi fejrer, hylder og er taknemmelige for de faderfigurer, der har spillet en betydningsfuld rolle i vores liv.

Det kan dog være lidt af en udfordring at finde den helt p (...)

mors dagmors dag

Mors Dag 2023

D. 14. maj er det igen Mors Dag. En dag, hvor vi forkæler, fejrer og sætter spotlight på de mennesker, der har spillet en vigtig og omsorgsfuld rolle i vores liv. Men hvordan gør man dét bedst?

Gode grin på Ticketmaster.dk!

Elsker du også følelsen af at grine så meget, at dine mavemuskler begynder at gøre ondt og dine øjne løber i vand af bare latterkramper? Så har vi (en masse) godt nyt til dig! En god håndfuld af de bedste, danske komikere har netop annonceret ny tour, og vi lo (...)