Familie

Fars Dag 2023

5. juni markerer ikke blot Danmarks Grundlovsdag, men er også den dag, hvor vi fejrer, hylder og er taknemmelige for de faderfigurer, der har spillet en betydningsfuld rolle i vores liv.

Det kan dog være lidt af en udfordring at finde den helt perfekte gave – især til typen, der har alt og måske altid ønsker sig gaver som sokker og underbukser i jule- og fødselsdagsgave. Men frygt ej! Vi har samlet vores bedste bud på Fars Dag gaver, så du i stedet kan forære billetter til et event, som I kan opleve og dele sammen.

Elsker faderen i dit liv for eksempel...

Sport

Sportevents er der masser af, og på Ticketmaster.dk finder du alt fra håndbold, badminton og tennis til gymnastik i verdensklasse, eSport og ishockey i Sverige. Få f.eks. pulsen op til nervepirrende kampe til en af disse sportsbegivenheder:

Badminton – TotalEnergies BWF World Championships 2023
eSport – Fortnite Champion Series
Håndbold – 26. Verdensmesterskab i kvindehåndbold
Ishockey i Sverige – NHL Global Series

Landsholdet i kvindehåndbold

Det danske kvindelandshold i håndbold

Musik

Der er få ting, der måler sig med en aften med live musik, et varmt publikum og en kold øl eller sodavand i hånden. Hjemmesiden bugner med en bred palette af genrer, og der er med garanti noget til enhver musiksmag. Hvad med post-punk/indie-rock med The Chameleons, hiphop-legenderne Wu-Tang Clan & Nas, metal- og rockfestivalen JAILBREAK i Horsens Fængsel eller King Krules eksperimenterende tilgang til genrer, der mixer alle ovenstående og flere til?

JAILBREAK
King Krule
The Chameleons
Wu-Tang Clan & Nas

Wu-Tang Clan & Nas

Wu-Tang Clan & Nas

Teater og underholdning

Er I mere i humør til en teater- eller comedyoplevelse, er der også masser af muligheder. I kan f.eks. kaste jer over musicalen Midt Om Natten og få et nostalgisk genhør med nogle af Kim Larsens største hits, I kan købe billetter til teaterforestillingen I Frit Forfald – en form for sidste portræt af den midaldrende mand i dag. Eller komme ind og se lårklaskende komik i verdensklasse med f.eks. Mick Øgendahl eller engelske Seann Walsh.

I Frit Forfald
Mick Øgendahl
Midt Om Natten
Seann Walsh

Seann Walsh

Seann Walsh

Giv en festival i gave

Sommeren er fyldt med fest, farver og festivaler – og vi har samlet dem alle sammen til dig lige her. Forær faderen i dit liv billet til hans yndlingsfestival, og giv ham en oplevelse han aldrig glemmer. Du kan også læse vores blogindlæg om festivaler.