Fans

Hvad skal du lave i påsken?

Påskeferien er over os og for de fleste venter et par velfortjente fridage. Men udover de obligatoriske påskefrokoster, hvad skal du så ellers bruge dine feriedage på? Vi har et par bud!

Om du er til musical, pop- eller rockkoncerter, hardcore metal, en hele aften dedikeret til det bedste fra EDM-scenen, comedy eller eSport, så byder påskeferien på lidt af hvert!

Askepot – The Musical

📅​ 28. marts – 31. marts
📍​ Tivolis Koncertsal, København V

Glæd dig til at opleve et af historiens mest ikoniske kærlighedseventyr i en farverig og moderne indpakning med stjerner som Stig Rossen, Caroline Henderson, Johanne Milland, Pelle Emil Hebsgaard og Rasmus Brohave.

Fortællingen fornyes i ASKEPOT – THE MUSICAL, hvor skoene stadig er af glas, den onde stedmor forbliver ond, og den store kærlighed udfolder sig. Dog er alt andet end historien blevet forvandlet. Med en dosis magi, humor, mode og romantik bringes det velkendte eventyr ind i vores moderne virkelighed.

Bag musikken står Rasmus Seebach, der i samarbejde med de talentfulde producere Ankerstjerne og Andreas Sommer har komponeret en række spritnye og forførende sange til ASKEPOT – THE MUSICAL. Manuskriptet er skabt af Line Knutzon, og musicalens mange spektakulære haute couture-kjoler og -kostumer er designet af Soeren Le Schmidt.

PGL CS2 MAJOR COPENHAGEN 2024

📅​ 28. marts – 31. marts
📍​ Royal Arena, København S

Gør dig klar til en mindeværdig oplevelse, når verdens førende Counter-Strike-hold samles i Royal Arena i København for at konkurrere om den ærefulde titel som Major Champion. Det er den første nogensinde CS2 Major, så vær forberedt på at være vidne til et historisk øjeblik!

Turneringen lover intense gameplay, actionfyldt spænding og enestående underholdning. Fra nervepirrende clutch-plays til strategiske holdmanøvrer – PGL CS2 Major Copenhagen 2024 er klar til at vise det bedste, som Counter-Strike har at tilbyde.

Me And That Man

📅​ 29. marts
📍​ Pumpehuset, København V

Oplev Me And That Man i Pumpehuset!

I 2017 tog Me and That Man deres første skridt med debutalbummet “Songs of Love and Death” udgivet under Napalm Records. Projektet opstod som en kreativ udforskning for Nergal, bedst kendt som frontmand for det polske black metal-band Behemoth.

For at opnå den lyd, Nergal søgte, samarbejdede han med den britisk-polske rockmusiker John Porter, der blev en integreret del af bandet. Det blev til den mørke folk-, country- og gotiske vibe, der ofte bruges til at beskrive Me And That Man. Af mest populære hits kan nævnes ”My Church Is Black”, “Cross My Heart And Hope To Die” og “Burning Churches”.

Jonas Mogensen

📅​ 29. marts
📍​ Bremen Teater, København V

Skal ferien byde på grin så det gør ondt i kæberne, så bør du lægge vejen forbi Bremen Teater d. 29. marts. Jonas Mogensen turnerer nemlig lige nu med sit første one man-show ”Trumme-rum”, hvor dagligdagens trummerum står for skud!

Om sin stil siger Mogensen: “Den er blevet beskrevet som anekdotisk, hvilket bare betyder at jeg ofte genfortæller episoder fra mit stilfærdige liv. Det betyder ikke, at jeg aldrig snakker om andet end mig selv og mine nærmeste. Det betyder heller ikke, at du skal tro på alt hvad jeg siger. Det eneste, jeg kan garantere, er, at det bliver sjovt.” 

Jada

📅​ 30. marts
📍​ Marienlyst Strandhotel, Helsingør

Kombiner en overdådig 3-retters menu på smukke Marienlyst Strandhotel med en koncert af en af Danmarks mest tryllebindende popikoner: Jada.

Jada skubber grænser, genrer og tendenser med sit personlige og ærlige univers.
Jada, der bærer det borgerlige navn Emilie Molsted Nørgaard, er ikke bare en helt utrolig dygtig sangerinde og sangskriver. Hun er også et forbillede, en veninde og en man kan spejle sig i.

Der er garanti for en fabelagtig aften, der både inviterer til fællessang, rørende øjeblikke og dans til numre, som “Nudes”, “Lonely” & “On Me”. Men du skal skynde dig! Der er kun få billetter tilbage.”

Carpark North

📅​ 30. marts
📍​ Musikkens Hus, Aalborg

Carpark North er tilbage med en ny single, et kommende album og en frisk tour! Efter seks års pause fra albumudgivelser er den danske rocktrio nu i gang med at skabe ny musik bag lukkede døre og vinduer i et lydisoleret studie midt i Københavns summende Christianshavn. Deres kommende 6. album forventes at se dagens lys i 2024.

Carpark North har altid kombineret en hårdtslående attitude med melodisk finesse. Med Lau Højen, Søren Balsner og Morten Thorhauge i front har de altid omfavnet både pop og deres rødder i rockmusikken, hvilket har gjort dem til en uundgåelig del af den danske musikscene i mere end to årtier. Glæd dig til glædeligt genhør med hits som “Human”, “Shall We Be Grateful”, “Save Me From Myself”, “32” og “Transparent & Glasslike”.

Psyched Up Janis

📅​ 30. marts
📍​ Musikhuzet Bornholm, Rønne

De to grundlæggere af bandet Psyched Up Janis, Sune Rose Wagner og Jakob Krogh Jørgensen drager på 30-års jubilæums tour i foråret 2024, og d. 30. marts lægger de vejen forbi solskinsøen, når de giver koncert på Muzikhuset Bornholm i Rønne.

Med sig tager de Jesper ”Yebo” Reginal. Han har spillet med bandet siden 1996 og har medvirket på det anmelderroste studiealbum ”Beats Me”, det ligeledes anmelderroste Live-album ”The Quiet Album”. Derudover har han været fast Live-trommeslager siden.

Club Awards 2024

📅​ 31. marts
📍​ Bella Arena, København S

Kom med til årets vildeste awardshow – med alt det bedste fra den elektroniske musikscene!

Bella Arena i Ørestaden danner rammen, når Club Awards afholdes for ottende gang. Med Nordeuropas største lasershow, flere kilo konfetti, røgkanoner, pyro og selvfølgelig et imponerende lysshow, er festen i den grad sikret! Club Awards giver dig 12 unikke koncert samlet i hårdt pumpet awardshow – med alt den bedste musik fra Club scenen.

Oplev bl.a. Markus Shulz, Juicy M, Mattn, Plastik Funk, AVAO, HEDEGAARD, Rune Rask, Martin Jensen, Branco, Brandon Beal og mange flere!

DEATH BEFORE DISHONOR (US) + support

📅​ 1. april
📍​ Beta, København S

Der er også håb for metal-hovederne! Der er nemlig mulighed for at sætte punktum for ferien med en seriøs omgang Hard Rock, når Death Before Dishonor spiller på Beta d. 1. april.

Death Before Dishonor er en del af den legendariske Boston-hardcore-scene og deler en “back to basics”-tilgang til amerikansk hardcore, der minder om Hatebreed. Deres lyd er en sprudlende blanding af hastighed, metalliske riffs og rå, kraftfulde vokaler.

I 2002 udgav Death Before Dishonor deres første album, men det var først i 2005, da de skrev kontrakt med Bridge Nine Records, at de for alvor brød igennem med ‘Family Friends Forever.’ Deres engagement i den aggressive lyd og ærlige tekster, der springer ud af personlige erfaringer, fortsætter med at fange lytternes opmærksomhed. Bandets utrættelige turnéaktivitet, kombineret med deres stærke musikalske udtryk og fokus på autenticitet, har cementeret deres status som en respekteret og beundret enhed blandt fans af hardcore-genren.