Comedy

International Comedy på Ticketmaster.dk

Er du ægte comedyfan, er der ingen grund til at begrænse sig til kun at se danske komikere. Internationale komikere kan tilføje en unik og spændende dimension til dine comedyoplevelser, og på Ticketmaster.dk kan du finde billetter til nogle af de mest populære internationale komikere. Lige nu kan du få fingrene i billetter til en uforglemmelig sjov aften med Simon Brodkin, Tom Houghton, Seann Walsh, Michael McIntyre, Iliza Shlesinger eller Daniel Sloss. Læs mere om komikerne her!

Simon Brodkin – Screwed Up

6. september – Hotel Cecil, København

Simon Brodkin er britisk komiker og skuespiller, og er kendt for sin skarpe satire og improvisationsfærdigheder. Han er bedst kendt for sin karakter “Lee Nelson” og har optrådt i flere tv-programmer og live-shows. Simon Brodkin formår at blande politiske kommentarer med sin uimodståelige vittige charme, og det skaber en unik og utroligt underholdende oplevelse for publikum.

Tidligere shows som Lee Nelson: Suited and Booted og Simon Brodkin: 100% Simon Brodkin har vist hans talent for at holde publikum i konstant latter. Med sin dristige og skæve stil tager Simon Brodkin comedy til nye højder – en komiker du ikke vil gå glip af!

Oplev Simon Brodkin på Hotel Cecil d. 6. september.

Tom Houghton

10. september – Hotel Cecil, København

Tom Houghton – endnu en charmerende britisk komiker – er hurtigt blevet anerkendt som en af de mest talentfulde og lovende komikere i Storbritannien. Houghton blander sin aristokratiske baggrund med skæve historier fra sit eget liv, og skaber på den måde en unik og dybt underholdende optræden.

Med tidligere shows som Tom Houghton: The Honourable og That’s What I Go to School For demonstrerer Tom Houghton sin evne til at skabe komedie ud af de mest usandsynlige situationer. Han bringer en frisk og munter energi til scenen, og hans interaktion med publikum er altid sjov og uforudsigelig.

Oplev Tom Houghton på Hotel Cecil d. 10. september.

Seann Walsh – Back from the Bed

28. november – Hotel Cecil, København

Seann Walsh er ligeledes at finde på britisk comedys øverste hylde. Walsh er kendt for sin charmerende stil, og hans shows er fyldt med skæve observationer og sjove historier fra hans eget liv. Seann Walsh har en lang karriere inden for comedy, og hans optrædener på tv-programmer som Live at the Apollo og Mock the Week har gjort ham til en af de mest populære komikere i Storbritannien.

Tidligere shows som Seann to be Wild og One for the Road har vist Seann Walshs talent for at skabe komedie ud af de mest almindelige hverdagssituationer, og hans evne til at få publikum til at grine af både sig selv og verden omkring ham er enestående. Er du på udkig efter en aften fyldt med charme og britisk humor, er Seann Walsh et must-see!

Oplev Seann Walsh på Hotel Cecil d. 28. november.

Michael McIntyre – MACNIFICENT

7. december – Aalborg Kongres & Kultur Center
8. december – Royal Arena, København

Michael McIntyre en sand mester i comedy, og er kendt for sin energiske optræden og fantastiske evne til at finde humor i hverdagens trivielle øjeblikke. McIntyre har optrådt på nogle af verdens største comedy-scener og har etableret sig som en af de mest succesfulde komikere globalt.

Hans seneste verdensturné Big World Tour i 2019, der dengang også lagde vejen forbi både Aalborg og København, solgte over 4 millioner billetter og slog rekorder på tværs af kloden. Nu er den ikoniske komiker endelig tilbage, og der kan stilles garant for, at Michael McIntyre får publikum til at trille ned ad stolene af grin, når han på ægte McIntyresk vis finder glæden, og ikke mindst det morsomme, i alt vanviddet omkring os med sit nye show MACNIFICENT.

Oplev Michael McIntyre i Aalborg Kongres & Kultur Center d. 7. december og i Royal Arena d. 8. december.

Iliza Shlesinger – Hard Feelings Tour

17. december – Falkoner Salen, Frederiksberg

Den populære amerikanske komiker Iliza Shlesinger er kendt for hendes geniale parodier og hylende morsomme samfundsbetragtninger, og hendes shows er altid spækket med skæve og knivskarpe perspektiver på emner som moderne dating, at være kvinde, venskaber og hverdagens absurde øjeblikke. Iliza Shlesinger har vundet flere comedy-konkurrencer, herunder NBC’s Last Comic Standing i 2008, hvilket cementerede hendes position som en af de mest talentfulde komikere i branchen.

Med shows som War Paint og Elder Millennial har Iliza Shlesinger bevist, at hun kan holde publikum i konstant latter. Hendes dynamiske stil og levering er uovertruffen, og hun er ikke bange for at tage emner op, der normalt er tabu. Leder du efter en aften med skarp, intelligent og dristig komedie bør du opleve Iliza Shlesinger på hendes Hard Feelings Tour.

Oplev Iliza Shlesinger i Falkoner Salen d. 17. december.

Daniel Sloss – CAN’T

25. januar 2024 – Europahallen, Aalborg

Daniel Sloss er en skotsk komiker, der er kendt for sin ærlige og provokerende stil, og er blevet rost for sin evne til at tackle kontroversielle emner og skabe sjov ud af det mørkeste og mest sårbare i livet. Daniel Sloss har haft flere succesfulde shows og har turneret over hele verden.

Med shows som Dark og Jigsaw har Daniel Sloss vist sit unikke talent for at udfordre publikums synspunkter og tage dem med på en følelsesmæssig rutsjebanetur. Hans skarpe sind og levering gør hans shows både underholdende og tankevækkende. Hvis du kan lide at udfordre dine egne tanker og le ad livets mørke sider, så er Daniel Sloss en komiker, du ikke må gå glip af.

Oplev Daniel Sloss i Europahallen i Aalborg d. 26. januar 2024.