Highlights

Global Account

Sådan fungerer… Global Account

Med Global Account introducerer vi nu en helt ny måde at logge ind på din Ticketmaster profil på. Fremover skal du nemlig blot bruge ét enkelt password til at logge ind på din Ticketmaster profil på tværs af Ticketmaster-sites i hele verden, da dine profiloply (...)

resale

Sådan fungerer… Resale

I dette indlæg har vi listet alle de informationer du behøver om Resale (videresalg) og hvordan du gør. På Ticketmaster.dk kan du ikke kun købe billetter, men du har også mulighed for at videresælge dine billetter til en anden fan. Super nemt og sikkert!

ticket transfer

Sådan fungerer… Ticket Transfer

Har du købt billetter til dig og dine venner? Udskrivning af PDF-filer eller videresendelse af skærmbilleder (og det trælse postyr med at holde styr på, hvem der havde hvilken billet) er fortid. Du kan nu overføre dine billetter til dine venner via din konto p (...)

Alle Sådan fungerer...nyheder

Smart køSmart kø

Sådan fungerer… Smart Kø

Køen på Ticketmaster.dk er ofte et varmt emne ved travle billetsalg, og der kan opstå flere spørgsmål undervejs i købsprocessen af billetter. Derfor har vi strikket et indlæg sammen til dig, der forklarer de forskellige faser af køen på Ticketmaster.dk.