Comedy

Linda P: Slutty Mary – Et comedyshow, du ikke vil gå glip af!

Datoen er sat, og danskerne kan godt begynde at glæde sig, for Linda P er klar til at indtage scenerne landet over med sit spritnye show, Slutty Mary, der har premiere den 1. februar 2024. Dét er jokes, dét er ren stand-up, og dét er som sædvanligt en tand for meget!

Køb billet

Linda P som du kender hende… og dog

Med Slutty Mary kan vi forvente endnu mere af det, vi elsker ved Linda P – skarp intellekt, skamløs spidsfindighed og hendes evne til at få os til at grine ad livets absurditeter til det gør ondt. Men med Slutty Mary går Linda P også nye veje og stiller spørgsmål som: Er det okay at være en smule ”slutty”, når man er blevet mor? Og hvis ikke – hvordan kontrollerer man det så? Og er det virkelig rigtigt, at Linda P slet ikke er bitter over at være alenemor?

Livet som mor er altså kernen i Linda P’ show, hvor hun på sin helt egen måde udforsker, hvordan livet som mor kan ændre ens syn på både sig selv og samfundets forventninger. Linda P er ikke bange for at sætte de mest kontroversielle emner og samfundets normer under humoristisk lup. Og denne gang er ingen undtagelse!

Comedy Queen

Slutty Mary markerer Linda P’s sjette one-woman-show i en række af populære og anmelderroste forestillinger, der har solgt tusindvis af billetter landet over. Hendes tidligere show, Sabotagehunger fra 2021, blev mødt med stor begejstring og indbragte hende en nominering som Årets Komiker ved ZULU Comedy Galla.

Linda P - Sabotagehunger (2021)

Med Linda P ved roret kan vi forvente os en fantastisk aften fyldt med humor, selvrefleksion og måske endda nogle tankevækkende øjeblikke. Så sæt kryds i kalenderen den 1. februar 2024 og vær klar til at opleve Linda P i hendes hidtil bedste form i Slutty Mary.

Skal du med?

Find din billet i dag og sæt kryds i kalenderen til et uforglemmeligt og spektakulært show i en by nær dig. Linda P er tilbage, og hun er klar til at få dig til at grine som aldrig før!