Familie

Mors Dag 2023

D. 14. maj er det igen Mors Dag. En dag, hvor vi forkæler, fejrer og sætter spotlight på de mennesker, der har spillet en vigtig og omsorgsfuld rolle i vores liv. Men hvordan gør man dét bedst?

Indrømmet, der er næppe noget som morgenmad på sengen, der rimer mere på forkælelse. En smuk buket blomster går man heller aldrig galt i byen med. Men hvis du virkelig gerne vil forkæle moderen i dit liv med en uforglemmelig gave, så forær i stedet billetter til et event eller arrangement i hendes ånd, som I kan opleve og dele sammen.

For at hjælpe dig i gang, får du her 15 ideer til den perfekte Mors Dag gave.

Elsker moderen i dit liv for eksempel…

Musicals

Teater, dans, sang og musik – lyder det ikke som en kombination, der er svær ikke at lade sig lokke af? Vi har masser af fantastiske musicals på programmet det næste stykke tid – helt perfekte til en mindeværdig aften:

Askepot
Jersey Boys
Kinky Boots
Mamma Mia
Natasja

Ny musikforestilling om NATASJA

Comedy

Det er få ting i verden, der varmer på samme måde, som lyden af grin. Især, hvis dem der griner, er dem vi holder allermest af. Hiv moderen i dit liv med til en af følgende shows – så garanterer vi, at I går derfra med ømme kæber og ondt i lattermusklerne.

Iliza Shlesinger
Linda P
Mick Øgendahl
Signe Molde
Thomas Warberg

Find mere inspiration til gode grin her!

Iliza Shlesinger Gives Guys Dating Advice | Hot Forever | Netflix

Powerkvinder

Henter moderen i dit liv inspiration fra andre kvinder? Så har vi masser af arrangementer i salg, hvor seje, dygtige kvinder indtager scenen og spotlightet. Nyd f.eks. en aften i selskab med disse powerkvinder:

Barbara Moleko
Gladys Knight
Ingrid Andress
Madonna
Sanne Salomonsen

Barbara Moleko - Dum For Dig

Giv en sommeroplevelse i gave

Sommeren er fyldt med fest, farver og festivaler – og vi har samlet dem alle sammen til dig lige her. Forær moderen i dit liv billet til hendes yndlingsfestival, og giv hende en oplevelse og en sommer hun aldrig glemmer.