Comedy

Red Barnet løfter sløret for stjernespækket line-up til dette års Grin til Gavn!

Endelig afslører Red Barnet rækken af komikere, der skal stå for underholdningen til Red Barnets velgørenhedsshow Grin til Gavn 2023.

Find billetter

Underholdning i den gode sags tjeneste

Vejledt af en af Danmarks mest hypede komikerpar, Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, skal de 17 komikere underholde publikum i den gode sags tjeneste, når Grin til Gavn løber af stablen i Falkoner Salen d. 28. december. Læs mere om det populære værtspar her.

De 17 komikere, der har sagt ja til at donere deres tid til fordel for Red Barnets arbejde inkluderer: Sebastian Dorset, Jakob Thrane, Mikkel Klint Thorius, Anne Bakland, Satiregruppen MAGT, Uffe Holm, Pelle Lundberg, Philip Devantier, Michael Schøt, Henriette Thuesen og Gritt Jakobsen. Sammen har de optrådt på samtlige danske comedyscener i hele landet.

– Jeg optræder til Grin til Gavn, fordi det er enormt vigtigt at hjælpe og støtte, når og hvor man kan. Især når det har med børn at gøre, er det ekstra vigtigt, for det er aldrig deres egen skyld. Jeg er totalt klar på at optræde for dem! siger Uffe Holm.

For børnenes skyld

Sidste år indsamlede komikerne i alt 1,3 millioner kroner ind til Red Barnets arbejde, der støtter og arbejder for børns rettigheder herhjemme og ude i verden. Lige nu bliver billetterne også revet væk, så det er nu, man skal skynde sig, hvis man skal have en plads blandt publikum til dette års Grin til Gavn.

Om Grin til Gavn siger Red Barnets generalsekretær, Johanne Schmidt-Nielsen: ”Vi er glade og taknemmelige for, at så mange komikere har sagt ja til at støtte vores arbejde ved at optræde til Grin til Gavn 2023. Vi lever i en tid, hvor børn rundt omkring på kloden betaler en alt for høj pris netop på grund af kriser og konflikter, klimaforandringer og krig. Og derfor glæder det mig, at vi ved at udbrede grin og latter samtidig kan samle ind til de børn, som har allermest brug for støtten”.

Vil du også grine i den gode sags tjeneste?