Comedy

Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge er årets værtspar til Grin til Gavn 2023

Årets værtspar til den 31. udgave af Red Barnets velgørenhedsshow Grin til Gavn er på plads. Det drejer sig om komikerparret Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, der i årets løb har fået tusindvis af danskere til at grine med deres første comedyshow ’Vil I se vores smukke navler?’.

Find billetter

Grin i den gode sags tjeneste

Kom og grin med i den gode sags tjeneste, når Red Barnet endnu engang inviterer til et brag af et comedyshow med Grin til Gavn 2023! Vanen tro stiller værterne op gratis og donerer deres tid, humor og energi til Red Barnets mission om at hjælpe børn i Danmark og resten af verden.

I år bliver det to af Danmarks mest hypede komikere, der skal stå for løjerne, når den 31. udgave af Grin til Gavn løber af stablen d. 28. december i København.

Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge, har hver især – og sammen – inden for de seneste par år sendt dansk komik i en ny retning med deres unikke og uforudsigelige stil, som de i høj grad har fået ud over rampen via Instagram.

– Det er en kæmpe ære for os at være med til så fint et formål. Det er også en kæmpe ære for jer at se os være med i et så fint formål. Vi glæder os helt vildt, siger Martin Johannes Larsen og Rasmus Wallbridge.

Om værtsparret og det kommende Grin til Gavn siger Red Barnets generalsekretær Johanne Schmidt-Nielsen: Vi er glade og taknemmelige over, at Martin og Rasmus har sagt ja til at stille sig i spidsen for at hjælpe børn i udsatte positioner – herhjemme og i verden. Det er der virkelig brug for. Vi lever i en tid, hvor børn rundt omkring på kloden betaler en alt for høj pris på grund af kriser og konflikter, klimaforandringer og krig. Og derfor glæder det mig, at vi ved at udbrede grin og latter samtidig kan samle ind til de børn, som har allermest brug for støtten”

Billetsalget er i fuld gang

Så det er nu, at du skal slå til, hvis du skal sikre dig en plads blandt publikum til dette års Grin til Gavn. Sidste år indsamlede de to shows i alt 1,3 millioner kroner til fordel for Red Barnets arbejde.