Sådan fungerer...

Sådan fungerer… Mobilbilletter

Skal du snart til et arrangement med kun mobilbilletter? Så læs med her!

Start med at downloade Ticketmaster-appen:

Download i App Store

Til nogle koncerter og arrangementer er billetterne kun mobile. Det betyder, at arrangøren har valgt kun at udstede billetter på mobilen, og de kan derfor ikke printes ud. Dette er en ny type billet, som du måske ikke har prøvet før. Derfor forklarer vi i dette indlæg, hvordan du bedst forbereder dig til et arrangement med din mobilbillet i lommen.

Hvor kan jeg finde min mobilbillet?

Mobilbilletter kan kun scannes via din telefon. Du kan gå til Ticketmaster.dk, via Ticketmaster-appen eller via browseren på din mobiltelefon, hvor dine billetter vil være at finde under ‘Mine billetter’ på ‘Min profil’. Dine billetter kan ikke downloades som PDF.

Du kan heller ikke tage skærmbillede af QR-koden, da der over QR-koden i appen eller browseren roterer et Ticketmaster-logo. Vores scanningspersonale lukker kun personer ind, hvis de kan se denne animation på billetten. 

Hvordan forbereder jeg mig til et arrangement med mobilbilletter?

Nedenfor finder du tips til at sikre, at du kan komme ind til arrangementet så hurtigt som muligt og uden stress.

Download Ticketmaster-appen hjemmefra.

Log ind med den Ticketmaster-konto, som billetterne er købt med, og åbn billetterne på forhånd. På denne måde gemmes de i din telefons midlertidige hukommelse.

Oplad din telefon helt inden koncerten (og medbring eventuelt også en powerbank).

Sørg for, at alle, du har købt billetter til, kommer ind på samme tid som dig. Har en anden købt billetten for dig? Så sørg for at gå ind samtidig med denne person eller bed denne person om at videresende din billet til dig.

Når du er ankommet til spillestedet, skal du sørge for at gøre følgende:
Log ind i tide. Det forhindrer, at du pludselig ikke kan finde dine billetter i døren.
Gå ind på samme tid som de personer, hvis billetter er på din telefon.

Videresend billetter

Står du med billetterne til dine venner, som først ankommer senere? Du kan også videresende billetter til en anden konto på forhånd. Det gør du i appen eller browseren via videresendelsesfunktionen på ‘Min profil’. Når du har sendt billetten, forsvinder den fra din konto.

Sælg dine billetter

Er du ude af stand til at deltage i en begivenhed, der kun er mobil? Så kan du tilbyde dine billetter til videresalg op til 8 timer før arrangementet via ‘Min profil’. Mere information om videresalg af billetter kan findes her.

Mobilbilletter til koncerter i udlandet

Forestil dig, at du har købt billetter til en koncert i Sverige, og du er logget ind på din danske konto på Ticketmaster-appen. Så skal du først logge ud af appen, derefter ændre land til ‘Sverige’ på startskærmen og logge ind igen med dine svenske kontooplysninger. Sørg derfor for, at du kan alle dine login-oplysninger udenad, eller få dem skrevet ned et sted, som kun du har adgang til. På denne måde kan du nemt få adgang til alle dine billetter til dine koncerter i ind- og udland.

Har du stadig spørgsmål til mobilbilletter? Klik på knappen nedenfor for at få svar på oftest stillede spørgsmål om mobilbilletter.