Sådan fungerer...

Sådan fungerer… Smart Kø

Køen på Ticketmaster.dk er ofte et varmt emne ved travle billetsalg, og der kan opstå flere spørgsmål undervejs i købsprocessen af billetter. Derfor har vi strikket et indlæg sammen til dig, der forklarer de forskellige faser af køen på Ticketmaster.dk.

Billetter

God forberedelse

Salget af din yndlingskunstner nærmer sig, og du begynder at mærke en blanding af entusiasme, spænding og forventningens glæde. Er du klar til, at det snart går løs? Følg vores tips til forberedelse, så du kan være helt klar, når billetterne går i salg.

Find det rigtige link til begivenheden

Log ind på Ticketmaster.dk, før du går til begivenhedssiden.

Her kan du orientere dig om de forskellige billettyper, så du ved, hvilke type billetter du helst vil have fingrene i, når du kommer igennem køen. På den måde slipper du for at stress over valget af plads, når du har passeret køen.

Sørg også for at have dine betalingsoplysninger ved hånden.

Internet

Forskellen er minimal, men sørg alligevel for, at du er forbundet til det hurtigste netværk, du har til rådighed. Derudover anbefaler vi ikke at bruge en VPN-forbindelse, da nogle af disse forbindelser kan få din konto til at blive set som mistænkelig af vores systemer.

Venteområdet

Besøger du eventsiden inden salget af arrangementet, kan du få mulighed for at være med i venteområdet. Bemærk venligst: Venteområdet åbner kun, når siden er optaget.Vigtigt information om venteområdet:

  • Venteområdet er ikke køen.
  • Du har ikke en fast plads i venteområdet. Så der er ingen orden.
  • Hvornår du træder ind i venteområdet til salgsstart, påvirker ikke din plads i selve køen på nogen måde.
  • Hvis der er et venteområde, skal du igennem det venteområde for at komme ind i køen.

Køen

  • Når udsalget starter (ofte kl. 10.00) åbner køen og alle i venteområdet får en tilfældig plads i køen.
  • Du kan ikke påvirke din plads i køen ved at være på hjemmesiden meget tidligere, end når udsalget starter. Det fraråder vi derfor.
  • Enhver, der kommer ind i venteområdet og/eller køen senere end udsalget starter, kommer derefter bagerst i køen.
  • Opdater ikke i køen. Dette kan sætte dig bagerst i køen.
  • Du skal i nogle tilfælde indtaste en bekræftelseskode, for at komme ind i køen.

Du er kommet igennem køen

Så er det nu! Du er kommet igennem køen og kan nu vælge billettype og antal af billetter. Vores system tjekker for dig, om de valgte billetter stadig er tilgængelige. Hvis ja, så kan du efter betaling tjekke ud, slappe af, trække vejret igen og danse en lille sejrdans! Du har nu billetter og er sikret en plads blandt publikum, når din yndlingskunstner optræder med sit næste show!

Indikerer systemet derimod, at der ikke er billetter til rådighed i dit valg? Prøv en anden billettype eller et mindre antal af billetter. Det kan bestemt give mening at prøve et par gange, da det er muligt, at andre har billetter i deres kurv, som de ender med ikke at købe alligevel.

Ingen ledige billetter?

Desværre sker det jævnligt, at flere forsøger at få billetter, end der er billetter tilgængelige. Har du forsøgt gentagende gange at vælge billetter men uden held? Arrangementet vil med tiden blive mærket “Få eller ingen ledige billetter”. I den situation anbefaler vi følgende:

Hold løbende øje med begivenhedssiden. Det kan være, at andre fans i kampens hede har bestilt for mange billetter, som de nu ønsker at videresælge.

Til nogle arrangementer oprettes der venteliste. Her kan du efterlade dine kontaktoplysninger til arrangøren, så de kan få fat i dig, hvis der skulle blive ekstra billetter tilgængelige på et senere tidspunkt.

Vær desuden forsigtig, hvis du overvejer at købe billetter uden for Ticketmaster.dk. Vi oplever jævnligt, at fans ender med falske billetter, hvis de køber dem andre steder end hos Ticketmaster.dk.