Sådan fungerer...

Sådan fungerer… Resale

I dette indlæg har vi listet alle de informationer du behøver om Resale (videresalg) og hvordan du gør. På Ticketmaster.dk kan du ikke kun købe billetter, men du har også mulighed for at videresælge dine billetter til en anden fan. Super nemt og sikkert!

Ændring i dine planer? No problem!

Nogle gange ændres dine planer, og du har ikke længere mulighed for at deltage i et arrangement. Det kan selvfølgelig ske. Men så er det rart at kunne sælge sin billet videre til en anden fan. Det kan også være, at du prøvede ekstra hårdt at få fat i billetter om morgenen under et travlt salg, så du nu sidder inde med for mange billetter (tak ven/kollega/nabo for hjælpen!). Det kan også være, at du stadig leder efter billetter til et ellers udsolgt arrangement.

Uanset årsagen, så kan du på Ticketmaster.dk nu videresælge dine billetter til andre fans eller købe en billet fra en anden fan. Nedenfor finder du al den vigtige information, du har brug for at vide.

  • Resale-billetter tilbydes af andre fans til den oprindelige billetpris eller lavere.
  • Sælger bestemmer selv prisen – som iflg. dansk lovgivning dog ikke må overstige købsprisen – og betaler ikke for at videresælge. Køber betaler 12% i ekspeditionsgebyr af sælgers pris.
  • Køber du en Resale-billet, annulleres den oprindelige billet, og der oprettes en ny billet til dig med en helt ny stregkode. Du kommer med garanti ind.
  • Salg er gratis, nemt og sikkert.
  • Leder du efter billetter? Så finder du disse på den offentlige eventside, ved siden af ​​de almindelige billetter. Resale-billetter kan genkendes på det lyserøde ikon.
  • Billetter kan videresælges indtil 8 timer før eventet starter.

Okay – det giver mening! Men hvordan sælger jeg så en billet?

1. Log ind på din Ticketmasterkonto

2. Find de billetter, du vil sælge på ‘Mine billetter’

3. Klik på ‘Sælg’

4. Udfyld de nødvendige informationer og bestem prisen. Den må dog ikke overstige pålydende værdi

5. Dine billetter vises nu på vores hjemmeside, og andre fans kan købe dem

Hvordan ved jeg, om jeg køber en billet fra en anden fan?