Sådan fungerer...

Sådan fungerer… Ticket Transfer

Har du købt billetter til dig og dine venner? Udskrivning af PDF-filer eller videresendelse af skærmbilleder (og det trælse postyr med at holde styr på, hvem der havde hvilken billet) er fortid. Du kan nu overføre dine billetter til dine venner via din konto på Ticketmaster.dk. Derudover er nogle arrangementer kun tilgængelige med en mobilbillet. Du kan kun overføre denne type billetter til en ven eller bekendt via vores Ticket Transfer-funktion.

Godt at vide:

  • Når du overfører en billet, vil billettens stregkode forsvinde fra din konto. Du kan stadig se billetten, men i stedet står der bare ”Overført. Sendt til [e-mail]”, hvor stregkoden plejede at være.
  • Den person, som du overfører billetten til, skal acceptere billetten via linket fra e-mailen med en Ticketmaster-konto.
  • Når billetten er blevet accepteret, vises den på kontoen hos den person, du har overført den til.
  • Modtageren af ​​en overført billet vil modtage en ny stregkode, og den originale stregkode for billetten vil blive ugyldig. Eventuelle skærmbilleder/print af billetter, som du så overfører, er derfor ikke gyldige.
  • Har du overført dine billetter ved en fejl? Du kan annullere overførslen, så længe modtageren endnu ikke har accepteret den. Når modtageren har accepteret de overførte billetter, kan du ikke længere tilbagekalde dem.

Hvordan overfører jeg en billet?

1. Log ind på Ticketmaster.dk

2. Find de billetter, du vil overføre, under “Mine billetter”

3. Klik på “Overfør”

Ticket Transfer step 3

4. Vælg hvilke billetter du ønsker at overføre. Dette kan være en eller flere billetter

Ticket Transfer step 4

5. Herefter indtastes modtagerens kontaktoplysninger

Ticket Transfer step 5

6. Vi sender en e-mail til modtageren med et link til at acceptere billetterne. Efter accept vil billetterne kunne findes på modtagerens konto

Ticket Transfer step 6

Har du stadig spørgsmål til overførsel af billetter? Klik på knappen nedenfor for at få svar på oftest stillede spørgsmål om Ticket Transfer.