Sådan fungerer...

Sådan fungerer… Global Account

Med Global Account introducerer vi nu en helt ny måde at logge ind på din Ticketmaster profil på. Fremover skal du nemlig blot bruge ét enkelt password til at logge ind på din Ticketmaster profil på tværs af Ticketmaster-sites i hele verden, da dine profiloplysninger nu bliver knyttet til én global identitet. Læs mere om, hvad Global Account betyder for dig.

Hvorfor introducerer I Global Account?

Udover, at Global Account gør det nemmere at anvende vores produkter på tværs af lande, og dermed også lettere for fans at rejse vidt omkring for at opleve deres yndlingsband, så introducerer vi også Global Account som et led i at sikre, at billetterne lander i hænderne på dig og andre ægte fans – og ikke automatiserede robotter eller billetsvindlere.

For at forbedre din oplevelse, styrke sikkerheden og bekæmpe skadelig teknologi beder vi dig derfor om at verificere dit telefonnummer, da et telefonnummer hjælper os til at verificere din identitet.

Ved at have direkte adgang til et aktivt nummer og en bekræftelseskode, der leveres til din telefon, mindsker vi risikoen for, at mistænkelige brugere, f.eks. automatiserede robotter, opretter Ticketmaster-profiler og køber billetter.

Hvor er det tilgængeligt?

I første omgang blev den nye måde at logge ind tilgængelig i
Australien, Canada, Irland, Mexico, New Zealand, Storbritannien og USA.

Men nu er det også tilgængeligt i:
Belgien
Danmark
Finland
Forenede Arabiske Emirater
Holland
Norge
Polen
Schweiz
Spanien
Sverige
Sydafrika
Tjekkiet
Tyskland
Østrig

Hvordan ændres den måde, jeg får adgang til min profil på?

Hvis du allerede har en Ticketmaster profil i flere lande, forbinder vi disse. Næste gang du logger ind, beder vi dig om at lave ét enkelt password, som kan bruges på alle disse forbundne profiler. Hvis du kun har én profil, men logger ind på Ticketmaster i et andet land, vil vi automatisk linke denne profil med det nye password, du har lavet. 

Du vil fortsat kunne administrere din markedsføring og andre præferencer for hver af dine profiler, men dine profiloplysninger vil være knyttet til én global identitet. Har du spørgsmål eller ønsker du blot at blive klogere på Global Account?
Læs vores FAQ for mere information.