Resale

Desperat efter billetter?

Desperat efter billetter? Hvad er værre end endelig at få fat i en billet til at se sin yndlingsartist for så at opdage, at billetten er falsk? Læs mere om, hvordan du undgå billetsvindel.

På trods af bedre regler fra myndighedernes side har salg af billetter på det sorte marked længe været et stort problem, og om sommeren ser vi en klar stigning. Det er sæson for store koncerter og festivaler, og der er stor efterspørgsel på mange arrangementer – og desværre følger billetsvindel og salg på det sorte marked med.

Vidste du, at du trygt kan købe videresalgsbilletter til udsolgte arrangementer på ticketmaster.dk?

Ticketmaster Resale er vores løsning til videresalg af billetter, og er en sikkerhed for både køber og sælger. Med Resale foregår salget fra en Ticketmaster-bruger til en anden, og du kan både sælge billetter til udsolgte arrangementer og til arrangementer, hvor der er originale billetter tilbage.

Efter transaktionen overføres ejerskabet til den person, der har købt billetten, og der genereres en ny QR-kode. Det betyder, at sælgerens billet ikke længere kan bruges. På den måde kan du være sikker på, at den billet, du har købt, er ægte, og du behøver ikke at bekymre dig om at blive stoppet i døren på vej ind.

Hvor kan jeg finde Resale-billetterne?

Resale-billetter lægges ud sammen med de originale billetter på eventsiden på ticketmaster.dk, og Ticketmaster håndterer selve transaktionen. Ifølge dansk lovgivning må videresalgsprisen kun sættes til det, du købte billetten for, eller lavere.

Se efter det lyserøde videresalgsikon på salgskortet eller under de originale billetter i købsprocessen:

Hvorfor bruge Ticketmaster Resale?

Tryghed – Vi kontrollerer de billetter, der sættes til videresalg, hvilket sikrer publikum et sikkert sted at købe og sælge billetter. Publikum behøver ikke at bekymre sig om at blive snydt.

Fleksibilitet – Hvis der kommer noget i vejen, og du alligevel ikke kan tage til en begivenhed, kan du vinde dine penge tilbage, mens en anden får glæde af billetten.

Lovligt – Resale-billetter må kun sælges til pålydende værdi eller lavere, i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Her er vores bedste tips til at undgå billetsvindel og salg på det sorte marked denne sommer:

  1. Køb og sælg dine billetter på Ticketmaster – Tjek, om der er almindelige billetter eller Ticketmaster Resale-billetter tilgængelige på ticketmaster.dk. Med Resale kan du sikkert og nemt videresælge billetter i overensstemmelse med dansk lovgivning (ifølge dansk lov kan salgsprisen kun sættes til pålydende værdi eller lavere). Ticketmaster håndterer hele transaktionen – både overdragelsen af billetten til den nye køber, når salget er gennemført, og overdragelsen af pengene til sælgeren. Ticketmaster Resale er nu tilgængeligt ved de fleste arrangementer (der er visse undtagelser). Læs mere om Resale her.
  2. Hvis du vælger at sælge eller købe billetter privat og/eller via videresalgssider, har vi hos Ticketmaster desværre ikke mulighed for at verificere gyldigheden af disse billetter. Hvis du alligevel vælger at sælge/købe privat, anbefaler vi følgende:
  3. Vær skeptisk.
  4. Bed om legitimation og tjek, at det er det samme navn, som står på billetten.
  5. Betal via bank.
  6. Når du køber via Facebook, så tjek profilen. Falske profiler er ofte nye og har meget lidt information.
  7. Vær forberedt på, at du kan være blevet snydt – du bliver ikke lukket ind, selv om du har rejst langt og betalt mange penge for billet, rejse og hotel, hvis du ikke har en gyldig billet til arrangementet. For eksempel kan en tilsyneladende gyldig billet være blevet videresolgt i mange eksemplarer.
  8. Anmeld altid svindel til politiet og meld det til den relevante platform.
  9. Flere råd om at købe og sælge billetter privat kan findes her.

NB: Det er op til arrangøren, om de vil slå muligheden for Resale til eller fra på deres arrangement. Læs mere om Ticketmaster Resale her.