Comedy

Gode grin på Ticketmaster i 2024/2025

Er du vild med comedy? Så læs med her og se hvilke danske komikere du kan opleve på landets spilesteder i 2024 og 2025!

Conrad Molden – Testing Something Nyt
Datoer fra den 5. august 2024

Conrad er tilbage og øver sig på nye jokes og historier, før han tager showet ud i resten af Europa. “Testing Something Nyt” lover eksperimenterende comedy, grin og en extremely hyggelig aften med comedy på dansk og engelsk.

Linda P – Slutty Mary
Datoer fra den 29. august

Den populære komiker Linda P. gør et comeback på comedyscenen med showet “Slutty Mary.”

Her sætter Linda P. spørgsmål til det at være ’slutty’, når man er blevet mor – er det nu okay? Og hvis ikke: Hvordan kontrollerer man det? Og mener Linda P. det med sikkerhed, når hun siger, at hun ikke er bitter over at være alenemor?

Mick Øgendahl – BAD BOY
Datoer fra 30. august 2024

Mick Øgendahl stævner igen ud på en maraton-distance med sit nye one man show: BAD BOY. 

I gennem sine ’I DON’T GIVE A FUCK’-briller ser Mick Øgendahl på sig selv og den omverden der svøber sig til ham. Med hans påståede uvidenhed, går han gerne planken ud og stiller de dumme spørgsmål. Fordi det faktisk ikke er alting, der helt giver sig selv….

Thomas Warberg – Du Har Det Ikke Fra Mig
Datoer fra den 31. august 2024

’Du har det ikke fra mig’ bliver Warbergs femte onemanshow i rækken, og følger i kølvandet på ’Et storslået menneske’, ’Perfektion, overskud, og andre lorteord’, ’Comedy Tour 16’ og ’Comedy Tour ’14’, der alle høstede 5- og 6-stjernede anmeldelser.

Ruben Søltoft – Hvorfor Er Der Ikke Nogen Der Har Sagt Noget?
Datoer fra den 31. august 2024

Ruben-fans og stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere materiale af vanligt overvældende og ekstremt ærlig karakter.

”Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?” er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

Anne Bakland – Sengevæder
Datoer fra den 8. september

Vi har alle sammen hemmeligheder. Og pinlige ting i bagagen. Og vi har helt sikkert masser af fordomme om både os selv og andre. For hvad ville folk ikke tænke om en, hvis de vidste, at man tissede i sengen til man var 22? Og er der overhovedet noget sjovt i at vågne op midt i en blanding af dynebetræk og en kropsvarm udgave af Gardasøen?

Anders Wortmann – FAR
Datoer fra den 8. september 2024

Det er dét familieunivers, Anders inviterer dig ind i familieuniverset med hans første show. Oplev ham fortælle og synge om alt lige fra sin sengetider, spisevaner til tiltaleformer. Du får også servereret hverdagsbegivenheder som datterens fødsel og et uheldigt besøg hos lægen forårsaget af dét at blive far. Hvorfor onani var mere bøvlet i midten af 00’erne, og hvad nabodrengen Anton har med det at gøre.

Jakob Thrane – SART
Datoer fra den 12. september 2024

Med Jakob Thranes nye comedyshow “Sart”, giver han publikum rig mulighed for at grine af det postmoderne menneske, og den verden vi lever.

Her udstiller Jakob vores allesammens sarte sider, men er samtidig pinligt bevidst om, at hver gang han peger på andre, er der tre fingre der peger tilbage på ham selv, og en tommelfinger der peger på en der står lidt ude i siden.

Heino Hansens Første Afskedsshow
Datoer fra den 13. september 2024

Heino Hansen tager afsked for første gang i nyt one-man show.

Nu skal chancen gribes for at opleve et comedy-show af højeste kaliber, når den prisvindende og folkekære Heino endnu en gang vil være at finde på de skrå brædder landet over på sin nye comedy tour.

Christian Fuhlendorff – Ærlig Talt
Datoer fra den 14. september 2024

Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør Christian Fuhlendorff i sit nye standup show “ÆRLIG TALT” status over første del af sit liv og tager hul på anden del.

“ÆRLIG TALT” er det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024.

Jacob Taarnhøj – Standard
Datoer fra den 19. september 2024

Komikeren Jacob Taarnhøj bringer grin og latter tilbage til scenen med hans tredje oneman show “Standard” hvor du kan opleve en sjov, engagerende og munter aften med nye jokes og sketches.

BROS – Så Blev Der Mørkt
Premiere den 21. september 2024

Fire BROS bringer en kombination af mørk humor, som Danmark aldrig har set før. Fra Adam & Noahs skarpe sketches over Mahamad Habanes stand-up til Melvin Kakoozas unikke humor er det en sammensætning, der garanterer et show fyldt med noget at grine af fra start til slut.

Det bliver en unik, historisk og vild oplevelse, når de 4 BROS går på scenen sammen i BROS… så blev der mørkt!

Ørkenens Sønner – Fingeren på pølsen
Datoer fra den 3. oktober 2024

I en tid hvor alle lukker for gassen og sparer på strømmen, kan det være svært at bevare optimismen og håbet om bedre tider. Men frygt ikke! Hjælpen er på vej! Den hæderkronede sangerloge Ørkenens Sønner har besluttet at tage handsken op og lave et nyt show, der vil blæse alle dårligdomme og gustne tanker af banen.

Lasse Madsen – Fræk
Datoer fra den 4. oktober 2024

Komikeren Lasse Madsen, der med rekordfart er blevet en fast bestanddel af den danske komikscene, er tilbage med et brag af et show!

Med sit nye stand-up show “Fræk” leverer Lasse endnu mere af det, der er blevet hans signatur: lynhurtige observationer og knivskarpe jokes. Glæd dig til en fræk aften. På den sjove måde.

Rikke Stokland
Datoer fra den 4. oktober 2024

I det sprudlende og tankevækkende show ”Hvad vil de gøre ved det” tager Rikke Stokland publikum med på en guidet tour ind i den svære kunst at være ligeglad med andres mening.

Med en unik kombination af underholdning og personlig udvikling leverer Rikke Stokland konkrete værktøjer til, hvordan du kan håndtere frygten for andres mening. Læn dig tilbage og nyd en forrygende aften med god energi, inspiration og empowerment.

Kasper Fresco – Utålmodig
Datoer fra 12. oktober 2024

Fresco er næsten klar med sit allerførste onemanshow – og med næsten menes der, at det ikke er det hele der SKAL planlægges. Du kan nemlig glæde dig til et show med skrevne jokes, men bestemt også en masse freestylerap og impro.


Rasmus Wallbridge & Oliver Stanescu – BFF’S?
Datoer fra 21. november 2024

Oliver og Rasmus mødte hinanden i en sen alder. Nu vil de forsøge at blive venner, men de er begge i 30’erne, og de har ikke tid.

Oliver og Rasmus vil derfor forsøge at lære hinanden at kende. På godt og ondt.
De vil tale om deres pinlige hemmeligheder, deres styrker og deres svagheder.
Målet med showet er, at Oliver og Rasmus skal se, om de kan gå herfra som BBF’s. Best Friends Forever. For Life???

Jan Gintberg – Miraklet
Fra den 30. januar 2025

I 2025 rammes danske komikelskere endelig igen af en sanselig, satirisk og stærkt lårklaskende danmarksturné, når den altid aktuelle og utøjlede entertainer Jan Gintberg åbner scenetæpperne for sit spritnye og næste store comedy show ‘GINTBERG MIRAKLET’.

Andreas Bo – HÅR(D)
Premiere den 16. januar 2025

Er Andreas Bo en provo, en spradebasse eller egentlig bare en komiker med sine meningers mod og stor selvironi? Måske det hele. Det er i hvert fald, hvad der kommer til udtryk i hans 5. soloshow ”HÅR(D)”, som du kan opleve fra den 16. januar 2025.