Uncategorised

Global festivalguide: 28 begivenheder, 12 byer, 1 fantastisk festival bucket list!

Fra pulserende beats til betagende optrædener – vi giver dig et kurateret udvalg af festivaler, der finder sted hen over sommeren, og som vil give dig uforglemmelige minder. Vi udforsker et mangfoldige udvalg af kulturer, traditioner og glædelige sammenkomster, der finder sted i 12 byer rundt om i verden.

MILANO, ITALIEN

Milano Latin Festival

Dato: 30. juni til 29. juli

Headliners: Romeo Santos, Arcangel, Prince Royce, J Balvin, Jowell & Randy, Ozuna, Gente de Zona, Tito Nieves, Ricardo Montaner, Enanitos Verdes, Anuel, Grupo Extra, Lali, Joe Veras & Tono

Features: Dagsbilletter, billetter under €50, VIP-opgraderinger, byfestival, familievenlig

Oplev Milano Latin Festival vende tilbage til hovedstaden i Lombardiet, en fortryllende rejse ind i de latinamerikanske og caribiske landes fængslende kulturer. Kom med til 2023-udgaven, som afholdes hele sommeren i Ticketmaster Arena i Viale Milanofiori (Assago). Gør dig klar til et sensationelt lineup af anerkendte kunstnere, som vil løfte MLF til nye højder!

I over tre årtier har MLF været den ultimative musikfestival i den milanesiske sommer, hvor man fejrer kultur, gastronomi, traditioner, håndværk og selvfølgelig glæden ved at danse til de smittende rytmer fra reggaeton, trap, dembow, bachata og salsa. Gå ikke glip af denne ekstraordinære fusion af lyde og oplevelser!

I-Days Milano Coca-Cola

Dato: 22. juni – 15. juli

Headliners: Florence + The Machine, Foals, Rosalìa, Paolo Nutini, Interpol, Travis Scott, The Black Keys, Liam Gallagher, RHCP, Arctic Monkeys

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, Byfestival, Familievenlig

Gør dig klar til et elektrificerende comeback til I-Days Milano Coca-Cola, Italiens førende festival for uafhængige musikelskere. I 2023 vender begivenheden tilbage til en uforglemmelig udgave på det ikoniske Ippodromo SNAI i Milano.

Siden starten i 1999 har I-Days Milano Coca-Cola været et fyrtårn for exceptionel rockmusik og tiltrukket hovednavne som Arcade Fire, Arctic Monkeys, Blink 182, Green Day, Imagine Dragons, Justin Bieber, Kasabian, Liam Gallagher, Linkin Park, Manu Chao, Muse, Nine Inch Nails, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Pearl Jam, Placebo, Queens Of The Stone Age, Radiohead, Sigur Ros, Sonic Youth, The Killers, The Offspring, Tool og Velvet Revolver.

Forbered dig på den 19. udgave af I-Days Milano Coca-Cola, der finder sted mellem juni og juli på den nyligt annoncerede lokation, Ippodromo SNAI. Glæd dig til et ekstraordinært program, der er sammensat specielt til rockentusiaster, og som lover en spændende oplevelse som ingen anden.

ROTTERDAM, HOLLAND

Rolling Loud Rotterdam

Dato: 30. juni – 1. juli

Headliners: Kendrick Lamar, Travis Scott

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival

Fordyb dig i en verden af international hiphop, når Rolling Loud indtager Rotterdam Ahoy den 30. juni og 1. juli. Denne todages festival lover en uforglemmelig oplevelse med et lineup, der fremviser det fineste hiphop-talent fra hele verden. De byder den uforlignelige Kendrick Lamar velkommen som deres hovednavn. Fra sit banebrydende debutalbum ‘good kid, m.A.A.d. city’ til sin seneste udgivelse ‘Mr. Morale & The Big Steppers’ har Lamar befæstet sin position som den ubestridte “konge af hiphop” med sin bemærkelsesværdige tekniske dygtighed og tankevækkende tekster. Forbered dig på at blive betaget af hans geniale fusion af teater, dans og ærefrygtindgydende rap under hans sensationelle live-turné.

De har også den utrolige Travis Scott i rampelyset. Denne amerikanske superstjerne behøver ingen introduktion og har allerede efterladt et uudsletteligt mærke med sine elektrificerende optrædener på WOO HAH! i 2017 og 2019. Med sit album “ASTROWORLD”, der har toppet hitlisterne, og de seneste samarbejder med navne som Drake og Pharrell Williams har Travis Scott cementeret sin status som en af nutidens førende rapkunstnere. Gør dig klar til en eksplosiv fremvisning af hans grænseløse energi og smittende scenetilstedeværelse.

North Sea Jazz

Dato: 7. – 9. juli

Headliners: Stormzy, Lizzo, Tom Jones

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, Byfestival, Familievenlig

Træd ind i verdens største indendørs musikfestival, NN North Sea Jazz Festival, hvor jazzens fortid, nutid og fremtid kommer til live i løbet af tre ekstraordinære dage. Denne globalt anerkendte begivenhed fejrer ikke kun jazz, men viser også et utroligt udvalg af genrer, herunder blues, soul, funk, hiphop, verdensmusik, pop og meget mere. Forbered dig på at blive tryllebundet af både etablerede navne og nye opdagelser.

I år har de annonceret tilføjelsen af fænomenale kunstnere som Lizzo, Stormzy og Tom Jones, der vil pryde scenen. De får følgeskab af en række utrolige kunstnere som Buddy Guy, Gabriels, Jacob Banks, Jill Scott, Little Simz, Loyle Carner, The Teskey Brothers og Van Morrison. Desuden hylder festivalen jazzlegender med den legendariske Jan Garbarek, Jazz at Lincoln Center Orchestra med Wynton Marsalis og den hypnotiserende Pat Metheny Side-Eye.

SÃO PAULO, BRASILIEN 

The Town

Dato: 2. – 10. september

Headliners: Bruno Mars, Foo Fighters, Post Malone and Maroon 5

Features: Dagsbilletter, Byfestival, Ny festival, Familievenlig

Fra de samme skabere af Rock in Rio, en af de største festivaler i verden, debuterer The Town i São Paulo, og det er allerede den største musik-, kultur- og kunstfestival i staten. I løbet af fem dages sjov med mere end 235 timers musik på seks scener, vil mere end 500.000 mennesker nyde musikalske attraktioner, ekstreme forlystelser som den ikoniske svævebane og det bedste fra São Paulos gastronomi.

Bruno Mars, Foo Fighters, Post Malone og Maroon 5 skal spille på hovedscenen, og billetterne til Bruno Mars – som spiller to aftener på grund af den store efterspørgsel – og Foo Fighters blev udsolgt på bare tre timer.

MÜNCHEN, TYSKLAND 

SUPERBLOOM

Dato: 2. – 3. september

Headliners: Imagine Dragon, Martin Garrix, Jason Derulo, Ellie Goulding, Ava Max, The Blaze, Years & Years, Dermot Kennedy, Sam Fender, Zara Larsson, Lost Frequencies, Giant Rooks

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, Byfestival, Hotelpakker, Familievenlig

Efter en strålende premiere i sommer kommer den helt nye Superbloom-festival tilbage til München i 2023. De første navne til SUPERBLOOM 2023 er ude! Føl dig “on Top of the World” med powerbandet Imagine Dragons, EDM-superstjernen Martin Garrix og Ellie Gouldings engleagtige stemme. Vi kan heller ikke vente med at gå amok med Marteria og endelig danse med ‘King’ Years & Years.

Du kan også se frem til at feste med Zara Larsson, Giant Rooks, Badmómzjay, Cat Burns, Ski Aggu, Paula Hartmann og mange flere! Og MiniBloom-programmet er klar til vores yngste festivalgæster med Heavysaurus, Dikka og mange flere. Den bedste nyhed: De begrænsede billetter til de 6- til 15-årige er gratis til SUPERBLOOM 2023 (kun tilgængelig i kombination med en anden billetkategori)!

Rolling Loud Germany

Dato: 7. – 9. juli

Headliners: Kendrick Lamar, Travis Scott, Wizkid, Lil Durk, Latto, GloRilla, Gucci Mane, Joey Bada$$, Central Cee, M Huncho, Fireboy DML, Ayra Starr, Kodak Black

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, Byfestival, Hotelpakker

Rolling Louds mission er at bringe de bedste og største kunstnere inden for hiphop til et internationalt publikum. Anført af headlinerne Travis Scott, Kendrick Lamar og WizKid bringer den første Rolling Loud Germany en af festivalens mest imponerende line-ups til Bayern. Rolling Loud Germany lover optrædener fra nogle af de mest spændende navne inden for global musik og får sin længe ventede debut på Messe München i den bayerske hovedstad.

Festivalen blev grundlagt af Matt Zingler og Tariq Cherif, der seks gange er blevet udnævnt til Billboard Hip-Hop Power Players, og den er vokset fra en ydmyg endagsfest i Miami til en massiv global attraktion med adskillige arrangementer på flere kontinenter. Rolling Louds internationale succes er et vidnesbyrd om hiphoppens enorme globale appel. Annonceringen af Rolling Loud Germany er den seneste i en række af tre europæiske Rolling Loud-festivaler.

FRAUENFELD, SCHWEIZ

Openair Frauenfeld

Dato: 6. – 8. juli

Headliners: Travis Scott, Kendrick Lamar, Wizkid, Stormzy, Luciano

Features: Camping, dagsbilletter, VIP-opgraderinger

Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse på Europas mest pulserende hiphop-festival, Openair Frauenfeld (OAF). Gør dig klar til at fordybe dig i en autentisk fejring af musik og kultur, når OAF vender tilbage med et internationalt line-up med navne som Travis Scott, Kendrick Lamar, Luciano og mange flere utrolige kunstnere. Dette års udgave lover at blive den ultimative hiphop-fest. Men det er ikke alt – OAF udvider sine tilbud med fem pre-shows onsdag den 5. juli, hvor der præsenteres endnu flere fænomenale talenter.

Med omkring 30 acts om dagen vil der ikke være mangel på elektrificerende optrædener til at holde dig underholdt. Hver dag samles op til 50.000 musikentusiaster på festivalens vidtstrakte campingområde, hvor der skabes en atmosfære af kammeratskab og spænding. Siden starten i 2004 har OAF indfanget essensen af en helt unik livsstil – en perfekt blanding af frihed, non-stop fest, utrolige koncerter og uforglemmelige møder.

HELSINKI, FINLAND

Tuska

Dato: 30. juni – 2. juli

Headliners: Ghost, VV, Gojira, Arch Enemy, In Flames, The Hu

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival

Tuska er en metal-extravaganza uden lige og Finlands længstlevende metalfestival! Fra 30. juni til 2. juli bliver Helsinkis legendariske Suvilahti eventpark forvandlet til et paradis for metalhoveder. Denne elskede årlige sammenkomst fejrer sit 24. år og viser udviklingen fra en lille klubfestival til det store feststed, det er i dag. Slut dig til over 49.000 festivalgæster, når de forenes i tre dage med ren metalglæde.

Tuska er kendt for sit omhyggeligt sammensatte program med de mest fængslende heavy music-navne. Men det handler ikke kun om musikken – Tuska tilbyder en atmosfære, der virkelig er enestående, og som skaber et tæt fællesskab af metalentusiaster. Forbered dig på at blive blæst bagover af headlinere som Ghost, VV (Ville Valo), Gojira, Arch Enemy, In Flames og The Hu, der leverer forrygende optrædener, som kun giver dig lyst til mere.

Flow Festival

Dato: 11.-13. august

Headliners: Lorde, Blur, Wizkid, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo & Pusha T

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival

Fordyb dig i hjertet af Helsinkis pulserende urbane landskab på Flow Festival, den ultimative boutique-byfestival. Siden starten i 2004 har Flow Festival forvandlet sig fra en lille klubbegivenhed til en banebrydende europæisk musik- og kunstekstravaganza. Fra den 11. til den 13. august vil Suvilahti i Helsinki komme til live med en elektrificerende fejring af musik og kultur. Flow Festival er stolt af at tilbyde et omhyggeligt kurateret og indholdsdrevet program inspireret af populærkultur og eksperimenterende kunst. Forbered dig på at blive underholdt af et internationalt lineup med de største stjerner inden for pop- og indiemusik, førsteklasses DJ- og klubnavne og banebrydende eksperimenterende lyde fra både Finland og resten af verden.

Men Flow Festival handler ikke kun om musik; det er en komplet sanseoplevelse. Nyd de lækre tilbud fra restauranter af høj kvalitet, fordyb dig i det gennemtænkt designede festivalområde, og omfavn festivalens stærke engagement i bæredygtighed og ansvarlighed. Gør dig klar til at blive fortryllet af hovednavne som Lorde, Blur, Wizkid, Christine & The Queens, Tove Lo, Devo og Pusha T, når de leverer uforglemmelige optrædener, der vil efterlade dig inspireret og energisk.

NEW YORK / NEW JERSEY

Catbird Music Festival

Dato: 19. – 20. august

Headliners: The Lumineers, Tyler Childers, The War on Drugs, Band of Horses, Trey Anastasio Band

Features: Camping, dagsbilletter, VIP-opgraderinger, familievenlig

Catbird Music Festival gør sig klar til sin første udgave, en todages campingbegivenhed, der finder sted den 19. og 20. august på Bethel Woods Center for the Arts i Bethel, NY.

Denne historiske mark, som er berømt for at have dannet rammerne for den oprindelige Woodstock Music & Art Fair i 1969, vil endnu en gang byde campister og musikelskere velkommen. Catbird lover en ekstraordinær oplevelse, der kombinerer enestående livemusik, lokal mad og spiritus og forskellige glamping-muligheder midt i de majestætiske naturlige omgivelser, der er gennemsyret af kulturel betydning.

Festivalen kan prale af et stjernespækket program med 22 forskellige kunstnere på to scener. Blandt hovednavnene er The Lumineers, Tyler Childers, The War on Drugs og Trey Anastasio Band, sammen med andre bemærkelsesværdige navne som Band of Horses, Dispatch, Trampled By Turtles, Charley Crockett, Margo Price og Amos Lee.

Festivalgæster kan også udforske The Museum at Bethel Woods, som tilbyder en fordybende oplevelse med autentiske artefakter, interaktive medier og endda en psykedelisk bus dedikeret til Woodstock-festivalen i 1969. Det giver mulighed for at dykke ned i den kulturelle betydning af den tid. Catbird Music Festival lover at blive en uforglemmelig begivenhed, der kombinerer optrædener i verdensklasse, unikke campingoplevelser og en forbindelse til Woodstock-festivalens ikoniske historie.

TidalWave Festival

Dato: 11. – 13. august

Headliners: Thomas Rhett, Cole Swindell, Jason Aldean, Dustin Lynch, Brooks & Dunn, Randy Houser, Jelly Roll

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival, hotelpakker

Endnu et utroligt år venter i horisonten, når TidalWave Music Festival vender tilbage i 2023. Festivalen finder sted fra den 11. til den 13. august og vil endnu en gang indtage Atlantic City Beach i New Jersey. Festivalen har allerede annonceret et imponerende lineup af headlinere, herunder countrysensationerne Jason Aldean, Brooks & Dunn og Thomas Rhett.

Hovedscenen på TidalWave vil fremvise et fantastisk udvalg af optrædener fra en talentfuld liste af kunstnere. Forbered dig på at blive betaget af navne som Cooper Alan, Mitchell Tenpenny, Randy Houser, Corey Kent, Dustin Lynch, Jo Dee Messina, Cole Swindell, Jelly Roll, Lily Rose, Dylan Scott, Priscilla Block, Lindsay Ell, Nate Smith, Hailey Whitters og den uforlignelige DeeJay Silver.

Ud over hovedscenen er TidalWave forpligtet til at introducere fans til den næste bølge af Nashvilles fineste country-acts. Den anden scene, kendt som “Next from Nashville”, vil byde på et elektrificerende lineup af nye talenter. Forvent at blive blæst bagover af George Birge, John Morgan, Madeline Edwards, Ben Burgess, Dylan Marlowe, Chase McDaniel, Mackenzie Carpenter, Megan Moroney, Pillbox Patti, MacKenzie Porter, Peytan Porter, Aaron Raitiere, Lauren Watkins og Jake Worthington. Scenen vil også byde på en særlig optræden af den legendariske Ray Wylie Hubbard.

Med sine maleriske strandomgivelser og et line-up, der blander etablerede stjerner med spirende talenter, lover TidalWave Music Festival en uforglemmelig oplevelse for countrymusikentusiaster. Forbered dig på at slikke sol, nyde fantastisk musik og skabe varige minder på denne sensationelle begivenhed.

SeaHearNow

Dato: 16. – 17. september

Headliners: The Killers, Greta Van Fleet, Sheryl Crow, Foo Fighters, Weezer

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger

Gør dig klar til et utroligt line-up på Sea.Hear.Now 2023! Denne festival i verdensklasse byder på optrædener af Foo Fighters, The Killers, Greta Van Fleet, Weezer, Nathaniel Rateliff & The Night Sweats, Mt. Joy, Sheryl Crow, The Beach Boys m.fl.

Festivalen finder sted den 16. og 17. september på North Beach Asbury Park og Bradley Park i Ashbury Park, NJ, og vil præsentere over 25 kunstnere på tre scener. Ud over musikken vil der være en spændende surfkonkurrence og en fejring af kunsten.

Surfkonkurrencen North Beach Rumble vil samle de bedste surfere fra østkysten i et holdformat, hvor der konkurreres på stil og kreativitet. Stoke Henge, kurateret af billedkunstneren Pork Chop, bliver festivalens visuelle midtpunkt med ikoniske vandmænd og buer af surfbrætter. Jersey Shore-kunstneren Jay Alders vil præsentere sin udstilling med havtema, ledsaget af værker fra lokale kunstnere. The Transparent Gallery i Bradley Park vil fremvise kunstværker fra de deltagende musikere sammen med særlige pop-up-optrædener.

Sea.Hear.Now 2023 lover at blive en uforglemmelig oplevelse for både musik- og kunstelskere.

PARIS, FRANKRIG

Lollapalooza Paris

Dato: 21. – 23. juli

Headliners: Stray Kids, Rosalia, Kendrick Lamar, Lil Nas X, Aya Nakamura, Central Cee, Kygo, Niall Horan, Damso, Niska, OneRepublic

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, familievenlig

Lollapalooza – fem stavelser, der fortæller historien om verdens største festival, som i 2017 slog sig ned i hjertet af Hippodrome Paris-Longchamp og fødte LollaParis. LollaParis er mødestedet for dine yndlingskunstnere, dem du kender ud og ind, og alle de andre, du vil opdage og sætte øverst på dine næste spillelister.

LollaParis omfavner også fransk gastronomi med LollaChef, en enkeltbillet til dine smagsløgs fulde lykke, sponsoreret siden den første udgave af Jean Imbert. Han vil blive ledsaget af den verdenskendte konditor Cédric Grolet, som også har været til stede siden de første dage. Det er også mødestedet for det bedste inden for streetfood og smagsoplevelser fra hele verden.

I år fejrer LollaParis sin femte udgave, og her får du tre dage til at nyde det bedste, verden har at byde på, og få en helt igennem unik oplevelse.

Brunch Electronik

Dato: 16. – 17. september

Headliners: Carl Cox, Paul Kalkbrenner, Joseph Capriati, Mathame, KAS:ST

Features: Dagsbilletter, Billetter under €50

Efter en fantastisk første udgave i 2017 gør Brunch Electronik comeback i Paris!

Brunch Electronik opstod for 10 år siden i Barcelona og samler familier og elskere af elektronisk musik om søndagen i en emblematisk bypark under åben himmel. Derefter erobrede den andre europæiske byer: Madrid, Lissabon, Malaga, Lima og Paris.

Denne nomadefestival samler et venligt og inkluderende publikum ved hvert arrangement, som deler de værdier, som Brunch Electronik forsvarer og respekterer. Brunch er et sted, hvor alle kan føle sig frie.

I denne nye udgave strækker Electronik Brunch sig over to dage på den berømte Hippodrome Paris-Longchamp med en misundelsesværdig line-up.

ISTANBUL, TYRKIET 

Istanbul Festival

Dato: 21. juli – 6. august

Headliners: Tyrkiets mest berømte bands og kunstnere

Features: Dagsbilletter

Gør dig klar til en utrolig oplevelse på Istanbul Festival, hvor scenen kommer til live med Tyrkiets mest elskede kunstnere, overraskende optrædener og fascinerende sceneshows. Fordyb dig i den pulserende atmosfære af kreativitet med spændende børneworkshops og spændende e-sportsturneringer. Forkæl dine smagsløg med unikke kulinariske lækkerier, der vil give dig lyst til mere. Deltag i 17 uforglemmelige dage, og bliv en del af magien på Istanbul Festival.

İstanbul Cocktail Festival 2023

Dato: 5. – 6. august

Headliners: Mert Demir, Selin Geçit, Elderbrook Live, Emir Taha

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger

Forkæl dig selv med en verden af pirrende smage og livlige oplevelser på Istanbul Cocktail Festival! Nip til de mest populære og kreative sammensætninger fra anerkendte cocktaileksperter og madentusiaster. Fordyb dig i de spændende optrædener fra indflydelsesrige kunstnere, både lokale og globale, når de indtager scenen. Udforsk de unikke designprodukter, som fremvises af eksklusive butikker, og deltag i en række spændende aktiviteter og lege, som vil holde morskaben i gang hele dagen. Istanbul Cocktail Festival er den ultimative destination for både cocktailelskere og kulturentusiaster.

MilyonFest Istanbul 2023

Dato: 6. – 9. juli

Headliners: Tyrkiets mest berømte bands og kunstnere

Features: Camping, Dagsbilletter, Billetter under €50, Byfestival

Forvent en elektrificerende ekstravaganza, når Millionfest Istanbul indtager scenen! Præsenteret af den utrolige Million Production Organisation, ledet af den visionære Umut Kuzey, vil denne begivenhed sætte byen i brand denne sommer. Forbered dig på at blive blæst bagover af fire dages non-stop underholdning med et imponerende udvalg af talentfulde kunstnere og performere. Fra pulserende musik til fængslende shows – Millionfest Istanbul garanterer en uforglemmelig oplevelse for alle.

LONDON, UK 

Gopuff delivers Wireless

Dato: 6. – 9. juli

Headliners: Playboi Carti, Travis Scott, D Block Europe

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival

Fordyb dig i musikkens pulserende verden, når Wireless Festival vender tilbage med et elektrificerende brag! Det er Europas største fejring af black music, der bringer dig de hotteste kunstnere fra hele verden til en uforglemmelig oplevelse.

Fra ikoniske hitmagere til spirende stjerner – programmet byder på verdens største kunstnere, som med garanti vil efterlade dig i ærefrygt. Fortab dig i de smittende rytmer, og syng med på dine yndlingshymner.

Dette er mere end bare en musikfestival – det er en fejring af mangfoldighed, sammenhold og den sorte musiks utrolige indflydelse på verdensscenen. Mærk energien fra publikum, omfavn de positive vibes, og skab minder, der vil vare hele livet.

Photographer: www.lukedyson.com

South Facing

Dato: 28. juli – 13. august

Headliners: Noel Gallagher’s High Flying Birds, Johnny Marr, Raver Tots, Primal Scream, The Jesus and Mary Chain, Rudimental, James, Happy Mondays, First Aid Kit, CMAT, Craig David, Nathan Dawe

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival, familievenlig

Oplev den historiske magi ved Crystal Palace Bowl til South Facing, en flerdages festival. Med en rig arv som vært for legendariske navne som Elton John, Pink Floyd og The Beach Boys er denne årlige sommerbegivenhed et must. Nyd dette maleriske sted, når det vækkes til live med sensationelle optrædener fra kunstnere på hitlisterne og nye talenter. Dans under stjernerne, nyd de lækre mad- og drikkevarer, og skab varige minder med et levende fællesskab af musikentusiaster.

Reading Festival

Dato: 25. – 27. august

Headliners: Billie Eilish, Sam Fender, Foals, The Killers, Imagine Dragons, Lewis Capaldi

Features: Dagsbilletter, VIP-opgraderinger

Det er den ultimative musik-ekstravaganza på Reading og Leeds Festivals, to festivaler, der finder sted samtidig i den samme britiske helligdagsweekend. Disse begivenheder er en musikelskers drøm, der går i opfyldelse. Forbered dig på en uforglemmelig oplevelse med en bred vifte af utrolige kunstnere inden for rock, pop, hiphop, grime, dance og indie.

Men det er ikke alt! Forbered dig på at blive underholdt ud over musikken med komedieshows, teaterforestillinger, fængslende kunstinstallationer, fordybende biografoplevelser, silent disco og spændende tivoliforlystelser. Festivalpladsen vil summe af non-stop spænding og underholdning, så der er noget for enhver smag.

OSLO, NORGE

Tons of Rock

Dato: 21. – 24. juni

Headliners: Guns n’ Roses, Volbeat, Nightwish, Ghost, Pantera, Iggy Pop, Kvelertak

Features: Camping, dagsbilletter, VIP-opgraderinger, byfestival

Oplev kraften og spændingen ved Norges største metal- og rockfestival – Tons of Rock! I løbet af otte utrolige år har denne begivenhed udviklet sig til et must for rock- og metalentusiaster fra hele verden. Tons of Rock fungerer som et årligt mødested for det passionerede rock- og metalmiljø i Norge og har befæstet sin status som en skelsættende festival. Med et imponerende antal besøgende på over 80.000 i 2022 står den stolt som en af de største musikfestivaler i landet. Forbered dig på at blive blæst væk af den elektriske atmosfære, når legendariske kunstnere indtager scenen og giver deres eksplosive optrædener. Kom til Tons of Rock og bliv en del af et levende fællesskab, der er forenet af en fælles kærlighed til metal- og rockmusik.

Øyafestivalen

Dato: 9. – 12. august

Headliners: Blur, Håkan Hellström, Wizkid, Pusha T, Sigrid, Boygenius

Features: Dagsbilletter, Byfestival

Fra sin ydmyge begyndelse i 1999 har Øyafestivalen hurtigt udviklet sig til en af landets førende og mest indflydelsesrige musikfestivaler. Forbered dig på at blive betaget af et mangfoldigt line-up af anerkendte kunstnere, der fremviser det bedste af moderne musik på tværs af genrer. I takt med at festivalen er vokset gennem årene, har den befæstet sin status som et must for musikelskere og tiltrækker et dedikeret fællesskab af fans fra nær og fjern. Fejr Øyafestivalens livlige ånd, mens den fortsætter med at sætte sit præg på den norske musikscene og bringe folk sammen til uforglemmelige øjeblikke og uforglemmelige optrædener.

STOCKHOLM, SVERIGE

Lollapalooza Stockholm

Dato: 29. juni – 1. juli

Headliners: Travis Scott, Lizzo, Lil Nas X, Mumford & Sons, Kygo, Zara Larsson, The 1975

Features: Dagsbilletter, Billetter under €50, VIP-opgraderinger, Byfestival

Lollapalooza blev grundlagt i 1991 som en turnerende festival, fandt sit hjem i Chicago i 2005 og er siden vokset og har udviklet sig til en international affære, der ekspanderer gennem São Paulo, Buenos Aires og Santiago i Sydamerika, til Berlin, Paris og Stockholm i Europa og til Mumbai i Indien.

Dette års udgave af Lollapalooza Stockholm bliver den tredje i rækken. Sidste sommer tiltrak festivalen over 70.000 besøgende til Gärdet i Stockholm. Med et enestående line-up af anerkendte kunstnere, spændende optrædener og fantastisk stemning lover Lollapalooza Stockholm en uovertruffen fejring af musik og kultur

Hights Festival

Dato: 30. juni – 1. juli

Headliners: Aera, Cloz, Hatami, Santiago, TOKI, 7heads

Features: Dagsbilletter, Billetter under €50

Hights Festival 2023 vender tilbage til Stora Skuggan til en længe ventet genforening af familie, venner og musikelskere fra hele verden. En omhyggeligt kurateret todages kærlighedsaffære midt i den smukke natur, lige i byens kongelige park.

Festivalen strækker sig over to hele dage og giver deltagerne mulighed for at genskabe forbindelsen til naturen og omfavne parkens skønhed. Et magisk sted, som Hights har æren af at kalde deres hjem i et par dage hvert år.

Latin Village

Dato: 29. juli

Features: Dagsbilletter, Byfest, Familievenlig

Denne livlige begivenhed byder på en dag med ren fornøjelse for alle aldre. Fordyb dig i en farverig fejring af latinamerikansk kultur, fyldt med levende musik, fængslende danseshows, lækre retter og engagerende aktiviteter for hele familien.

Mærk rytmen af latinamerikansk musik, når talentfulde kunstnere indtager scenen og tænder din passion for salsa, reggaeton og meget mere. Udforsk udstillingerne med talentfulde kunsthåndværkere, der fremviser deres unikke kreationer. Deltag i ansigtsmaling og andre interaktive oplevelser, der vil sætte gang i din kreativitet. Og tag på en kulinarisk rejse, hvor du kan smage den autentiske smag af det latinamerikanske køkken.