Highlights

Festivalsæsonen 2024: Kæmpe artistguide

Der er ikke mange måneder til, at vi igen kan danse under sommersolen! Og det betyder én ting: festivalsæsonen 2024 nærmer sig med hastige skridt, og snart kan du tage dine venner under armen og nyde dine absolut yndlingsartister på festivaler i hele landet.

Festivalguide: august & september

Tiden flyver afsted – især om sommeren. Men frygt ej! Selvom årets sjoveste og mest festlige sæson snart er på retræte, så er der stadig masser af mulighed for at presse det sidste saft ud af festivalcitronen, inden kalenderen siger efterår og bladene endnu en (...)

Alle Festivalnyheder

Udendørskoncerter sommer 2023

Når solen bager og temperaturen siger +25 grader, så findes der få ting, der slår en kold dukkert, en frisktappet øl og en kølende is. Koncerter under åben himmel med gode venner er dog en af dem, og vi har masser på programmet denne sommer!

Festivalguide: juli

Leder du efter en festival på en af de danske, solrige øer? Eller er du mere til jazz i Maribo, boutique-festival i hjertet af Nørrebro eller dans under åben himmel i smukke Thy? Festivalsæsonen i juli har det hele og mere til. Find din sommerbegivenhed i juli (...)

Festivalguide: maj og juni

Endelig er den her! Sommeren, solen og festivalsæsonen 2023. I maj og juni finder både små og store festivaler sted i hele landet. Vi giver dig overblikket over festivalerne i den nærmeste fremtid her.