Fans

Politiet lancerer ny kampagne mod billetsvindel

Sidste år modtog politiet hele 1825 anmeldelser om billetsvindel, hvilket svarer til mere end en 80% stigning sammenlignet med året før. Derfor går politiet nu ud og advarer billetkøbere om at være ekstra opmærksomme på potentielle svindlere, når de leder efter eftertragtede billetter til festivaler og koncerter.

Der sker i høj grad svindel på sociale medier som Facebook, hvor privat personer bliver snydt til at overføre penge for billetter, der enten er falske eller som slet ikke eksisterer. Svindlen sker i høj grad i forbindelse med festivalsæsonen, og det er ofte unge i alderen 20 til 29 år, det går udover.

Køb altid din billet fra den officielle billetudbyder

Den eneste sikre måde at undgå billetsvindel på, er ved at købe billetter direkte på Ticketmaster.dk, hvor du er garanteret en 100% ægte billet. Hvis du derimod køber af en privatperson udenfor den officielle billetudbyder, så er det ikke uden risiko for at blive afvist ved indgangen til den festival eller koncert, du troede, du havde købt billet til

Er der udsolgt, så kan du altid lede efter Resale-billetter på de fleste af vores events. Her kan fans købe og videresælge deres billetter uden risiko for svindel. Billetter, der sælges via Resale, kan heller ikke sælges til mere end pålydende værdi, så du kommer heller ikke til at slippe mere, end hvad billetten kostede til at starte med. Overvejer du alligevel at købe dine billetter via en anden kanal, så anbefaler vi stærkt, at man beder om at få overført billetterne via vores Ticket Transfer-løsning. På den måde får billetten ny stregkode, og du er samtidig sikret imod, at ens billetter ikke videresælges flere gange.

Læs mere om Resale og Ticket Transfer, og find billetter til festivalsæsonen 2024 her.