Tips til billetsalg

Tips til billetsalg: D-A-D offentliggør stor 40-års koncert

Den 1. november 2024 kan du skråle med på udødelige rockklassikere som Sleeping My Day Away og Bad Craziness, når det danske musikfænomen D-A-D fejrer 40-års jubilæum med kæmpe koncert i Royal Arena.

Find billetter

Jubilæumskoncerten kalder de Celebrating 40 Years, for d. 3. marts 2024 er det nemlig fire årtier siden, at D-A-D spillede deres allerførste koncert, og bandet har lige siden dengang leveret ufortyndet, medrivende rock til både det danske folk og til fans uden for landets grænser. Skal du også være med til at fejre D-A-D og deres 40 år i branchen? Billetterne går i salg mandag d. 20. november kl. 10.00.

Her er alt, hvad du skal vide, før billetsalget.

Information om D-A-D koncerten

Koncerten i Royal Arena bliver, udover 2024 festivalsæsonen, D-A-D’s eneste store indendørskoncert til næste år, hvor fans får mulighed for at komme og hylde det danske musikfænomen, der i dag står bag en sand perlerække af hits, og vi skal sammen med bandet fejre deres lange og succesrige karriere. Det er D-A-D koncerten du ikke må gå glip af!

Her er alt, du skal vide, om koncerten:

Praktisk info 
📅 Fredag d. 1. november 2024
📍 Royal Arena, København

Billetsalget starter mandag d. 20. november kl. 10.00.

Billetpriser:
PL1: 610,- / PLU (stå) 610,- / PL2: 440,- / PL3: 340 kr. + gebyr.

Hvordan fungerer billetsalget?

Vi forventer, at der vil være travlt på siden, når billetterne til D-A-D går i salg. Derfor får du her vores bedste tips og tricks til, hvordan du forbereder dig på billetsalget.

Til billetsalget skal du bruge: dit betalingskort, din telefon, din computer, det bedste netværk du kan komme i nærheden af og, for en sikkerheds skyld, opladeren til din computer.

Start med at åbne Ticketmaster.dk på din computer. Herefter logger du ind på din Ticketmaster-konto. Når du er logget ind, kontrollerer du, at alle dine kontaktoplysninger er korrekte under ”Min profil”, så du ikke behøver at ændre disse igen senere.

Venteområdet
Når du er logget ind, finder du D-A-D’s artistside på hjemmesiden. Søg på navnet via søgebaren eller find eventet på forsiden. Klik herefter på knappen ”Find billetter”, for at blive sendt videre til begivenhedssiden. Da der vil være travlt på hjemmesiden, vil du blive ført videre til vores virtuelle venteområde frem til salgstidspunktet, der i dette tilfælde er klokken 10.00.
Bemærk: du er IKKE i køen endnu. Du får først en plads i køen ved salgsstart.

Vigtigt information om venteområdet:

  • Venteområdet er ikke køen.
  • Du har ikke en fast plads i venteområdet. Så der er ingen orden.
  • Hvornår du træder ind i venteområdet op til salgsstart, påvirker ikke din plads i selve køen på nogen måde.

Køen

Online-køen sikrer, at alle får en fair chance. Derfor får alle i venteområde en tilfældig plads i køen, når salget til D-A-D starter kl. 10.00. Du kan derfor ikke påvirke din plads i køen ved at være på hjemmesiden meget tidligt før salget starter. Enhver, der kommer ind i venteområdet og/eller køen efter tidspunktet for salgsstart, kommer bagerst i køen.

HUSK: du må ikke opdatere siden, da du risikerer at ryge bagerst i køen. Når du er kommet igennem køen, vil du automatisk blive ført videre til skærmen med billetvalg, og du kan nu vælge dine billetter.

Vil du vide mere om, hvordan køen fungerer? Læs vores blogindlæg om Smart Kø her.

Billetkøb

Når det bliver din tur, er det tid til, at du skal vælge dine billetter. Herefter får du vist en pop-up med oplysninger om begivenheden. Husk at sikre dig, at alt stemmer.

Når du har læst det grundigt igennem, får du mulighed for at vælge en betalingsmetode. Du kan betale via Mobilepay, kreditkort/Mastercard, PayPal og Klarna. På denne side kan du også kontrollere eller indtaste dit navn og din faktureringsadresse. Når du har accepteret vilkårene og betingelserne, kan du gå videre til kassen.

Når kassen er gennemført, bliver du ført tilbage til en side, hvor du vil få vist en bekræftelse på dit køb. Du vil selvfølgelig også modtage en bekræftelsesmail så hurtigt som muligt. Vær dog opmærksom på, at det kan tage op til halvanden time på grund af travlhed. Når du logger ind på din konto i Ticketmaster-appen (iOS eller Android), vil dine billetter blive vist under ”Mine billetter”.

God fornøjelse!

D-A-D - Sleeping My Day Away