Resale

Ændringer i dine planer?

Havde du glædet dig til koncerten eller festivalen, men så kom der pludselig noget i vejen, som betød, at du ikke kunne komme af sted alligevel?
Livet sker, og planer ændres. Heldigvis kan du nemt videresælge din billet hos Ticketmaster. På den måde får en anden glæde af billetten, og du får dine penge tilbage.

Med Ticketmaster Resale kan du sælge billetter direkte mellem brugere på ticketmaster.dk. Billetten lægges derefter ud sammen med de originale billetter på arrangementssiden på Ticketmaster.dk, og så håndterer Ticketmaster selve transaktionen. I henhold til dansk lov kan salgsprisen kun sættes til den pris, du har købt billetten for, eller lavere.

Efter transaktionen overføres ejerskabet til køberen af billetten, og der genereres en ny QR-kode. Det betyder, at sælgerens billet ikke længere kan bruges. Det betyder også, at du kan være helt sikker på, at den billet, du har købt, er ægte, og at du ikke behøver at bekymre dig om at blive stoppet i døren på vej ind.

Vidste du, at du med Ticketmaster Resale nu trygt kan videresælge dine billetter på de sociale medier?

Nu er det endnu nemmere at videresælge billetter via din Ticketmaster-konto. Brug dit eget dedikerede Ticketmaster-link til trygt og sikkert at dele dit billetsalg direkte med dit netværk og øg chancen for, at dine billetter bliver solgt.

Læs mere om, hvordan det fungerer her.

Hvorfor bruge Ticketmaster Resale?

Tryghed – Vi kontrollerer de billetter, der sættes til videresalg, hvilket sikrer publikum et sikkert sted at købe og sælge billetter. Publikum behøver ikke at bekymre sig om at blive snydt.

Fleksibilitet – Hvis der kommer noget i vejen, og du alligevel ikke kan tage til en begivenhed, kan du vinde dine penge tilbage, mens en anden får glæde af billetten.

Lovligt – Resale-billetter må kun sælges til pålydende værdi eller lavere, i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Her er vores bedste tips til at undgå billetsvindel og salg på det sorte marked denne sommer:

  1. Køb og sælg dine billetter på Ticketmaster – Tjek, om der er almindelige billetter eller Ticketmaster Resale-billetter tilgængelige på ticketmaster.dk. Med Resale kan du sikkert og nemt videresælge billetter i overensstemmelse med dansk lovgivning (ifølge dansk lov kan salgsprisen kun sættes til pålydende værdi eller lavere). Ticketmaster håndterer hele transaktionen – både overdragelsen af billetten til den nye køber, når salget er gennemført, og overdragelsen af pengene til sælgeren. Ticketmaster Resale er nu tilgængeligt ved de fleste arrangementer (der er visse undtagelser). Læs mere om Resale her.
  2. Hvis du vælger at sælge eller købe billetter privat og/eller via videresalgssider, har vi hos Ticketmaster desværre ikke mulighed for at verificere gyldigheden af disse billetter. Hvis du alligevel vælger at sælge/købe privat, anbefaler vi følgende:
  3. Vær skeptisk.
  4. Bed om legitimation og tjek, at det er det samme navn, som står på billetten.
  5. Betal via bank.
  6. Når du køber via Facebook, så tjek profilen. Falske profiler er ofte nye og har meget lidt information.
  7. Vær forberedt på, at du kan være blevet snydt – du bliver ikke lukket ind, selv om du har rejst langt og betalt mange penge for billet, rejse og hotel, hvis du ikke har en gyldig billet til arrangementet. For eksempel kan en tilsyneladende gyldig billet være blevet videresolgt i mange eksemplarer.
  8. Anmeld altid svindel til politiet og meld det til den relevante platform.

Hav en god festival- og koncertsommer!

NB: Det er op til arrangøren af eventet, om de vil slå muligheden for Resale til eller fra på deres arrangement.

Læs mere om Ticketmaster Resale her.