Musik

Tips til billetsalg: Afrobeat ikonet Davido gæster Forum Black Box

Er du afrobeat fan? Så har vi gode nyheder! Superstjernen Davido, en af afrobeatgenrens største stjerner, kommer til Danmark! Med sin unikke musikalske stil, inspireret af traditionel afrikansk musik og dancehall, R&B og hip-hop, har Davido erobret musikelskende hjerter verden over. Hans store popularitet og internationale succes vidner om hans talent og hans evne til at skabe musik, der taler til mennesker på tværs af kulturer og grænser.

Billetterne til Davido går i salg fredag d. 14. juli kl. 10.00. Her er alt, hvad du skal vide, før billetsalget.

Find billetter

Information om Davido koncerten i Forum Black Box

Davido er kendt for sin unikke musikalske stil, der fusionerer traditionel afrikansk musik med moderne beats og rytmer. Han blander forskellige genrer som afrobeat, dancehall, R&B og hip-hop og hans fængende hooks har gjort ham til et ikon inden for afrobeat-genren. Nu gæster superstjernen Forum Black Box d. 21. september, og du kan glæde dig til en aften fyldt med dansable hits som ”Fall”, ”UNAVAILABLE” og ikke mindst lyden af Fifa World Cup 2022 ”Hayya Hayya (Better Together)”.

Praktisk info

📅 Torsdag den 21. september
📍 Forum Black Box 

Billetsalget starter fredag d. 14. juli kl. 10.00.

Golden Circle ståpladser
Standard ståpladser.

Max 6 billetter pr kunde
Dørene åbner kl. 19.00
Aldersgrænse: 8 år. 18.30 – early entry døre
19.00 – alm. Døre
20.30 – show

Hvordan fungerer billetsalget?

Her får du vores bedste tips og tricks til, hvordan du forbereder dig på billetsalget på Davido.

Til billetsalget skal du bruge: dit betalingskort, din telefon, din computer, det bedste netværk du kan komme i nærheden af og, for en sikkerheds skyld, opladeren til din computer.

Start med at åbne Ticketmaster.dk på din computer. Herefter logger du ind på din Ticketmaster-konto. Når du er logget ind, kontrollerer du, at alle dine kontaktoplysninger er korrekte under ”Min konto”, så du ikke behøver at ændre disse igen senere.

Venteområdet

Når du er logget ind, finder du Davidos artistside på hjemmesiden. Søg på navnet via søgebaren eller find eventet på forsiden. Klik herefter på knappen ”Find billetter”, for at blive sendt videre til begivenhedssiden. Da der vil være travlt på hjemmesiden, vil du blive ført videre til vores virtuelle venteområde frem til salgstidspunktet, der i dette tilfælde er klokken 10.00.
Bemærk: du er IKKE i køen endnu. Du får først en plads i køen ved salgsstart.

Vigtigt information om venteområdet:

  • Venteområdet er ikke køen.
  • Du har ikke en fast plads i venteområdet. Så der er ingen orden.
  • Hvornår du træder ind i venteområdet op til salgsstart, påvirker ikke din plads i selve køen på nogen måde.

Køen

Online-køen sikrer, at alle får en fair chance. Derfor får alle i venteområde en tilfældig plads i køen, når salget til Davido starter kl. 10.00. Du kan derfor ikke påvirke din plads i køen ved at være på hjemmesiden meget tidligt før salget starter. Enhver, der kommer ind i venteområdet og/eller køen efter tidspunktet for salgsstart, kommer bagerst i køen.

HUSK: du må ikke opdatere siden, da du risikerer at ryge bagerst i køen. Når du er kommet igennem køen, vil du automatisk blive ført videre til skærmen med billetvalg, og du kan nu vælge dine billetter.

Vil du vide mere om, hvordan køen fungerer? Læs vores blogindlæg om Smart Kø.

Billetkøb

Når det bliver din tur, er det tid til, at du skal vælge dine billetter. Herefter får du vist en pop-up med oplysninger om begivenheden. Husk at sikre dig, at alt stemmer.

Når du har læst det grundigt igennem, får du mulighed for at vælge en betalingsmetode. Du kan betale via Mobilepay, kreditkort/Mastercard, PayPal og Klarna. På denne side kan du også kontrollere eller indtaste dit navn og din faktureringsadresse. Når du har accepteret vilkårene og betingelserne, kan du gå videre til kassen.

Når kassen er gennemført, bliver du ført tilbage til en side, hvor du vil få vist en bekræftelse på dit køb. Du vil selvfølgelig også modtage en bekræftelsesmail så hurtigt som muligt. Vær dog opmærksom på, at det kan tage op til halvanden time på grund af travlhed. Når du logger ind på din konto i Ticketmaster-appen (iOS eller Android), vil dine billetter blive vist under ”Mine billetter”.

God fornøjelse!

Davido - UNAVAILABLE (Official Video) ft. Musa Keys