Musik

Din guide til koncerter i 2024

2024 venter lige om hjørnet, og det samme gør et stort og magisk koncertår. 2024 lover nemlig et imponerende line-up af artister og bands, og det kommende år byder på rig mulighed for at opleve alt fra ikoniske stadionshows til intime koncertoplevelser. Vi har samlet en overskuelig guide over koncerter i 2024, så du hurtigt kan finde ud af, hvem der skal på din must-see liste i det nye år!

AQUA

Koncerter i 2024

Hi Barbie! Hi Ken! Er nok en af de mest ikoniske introer til et popnummer nogensinde, og siden Barbie-filmens premiere i 2023 har AQUA-fans verden over genbesøgt det udødelige pophit ”Barbie Girl” utallige gange. Nu kan danske fans glæde sig til, at den verdensberømte poptrio tager os med tilbage til 90’erne for en aften, når de d. 8. og 9. november 2024 vender hjem og indtager Jyske Bank Boxen og Royal Arena med deres største hits såsom ”Doctor Jones”, ”My Oh My”, ”Turn Back Time”, Back To The 80’s” og selvfølgelig ”Barbie Girl”!

Becky Hill

Koncerter i 2024

Becky Hill er i raketfart på vej til at erobre popverdenen med hendes enestående stemme og smittende energi, og har allerede et ry for at være en af de ledende kræfter på Storbritanniens musikscene. Becky Hill er nemlig på kort tid blevet en af Storbritanniens mest enestående talenter og har sikret sig to BRIT Awards, 18 top 40 singler og milliarder af streams, og nu har du chancen for at opleve den spirende stjerne i mere intime rammer inden hun for alvor slår igennem som global popstjerne. Det sker i Amager Bio d. 17. april!

Christopher

Koncerter i 2024

Christopher løfter sløret for sit, uden sammenligning, største headliner-show til dato, når han gæster og afslutter sin verdensturné i Royal Arena til d. 27. september næste år. Senest har Christopher været på landsdækkende akustisk tour i 2022, så der er ingen tvivl om, at den oplevelse vi har i vente i arenaen, bliver noget helt andet – og Christopher live som aldrig før! 

J Balvin

Koncerter i 2024

Hvis du er til reggaeton, så må du ikke gå glip af colombianske J Balvin i Royal Arena, når han d. 10. maj fyrer op for en kæmpe fest, hvor det uden tvivl bliver umuligt at lade hofterne stå stille. Den globale superstjerne står nemlig bag kæmpehits som ”Mi Gente”, ”Ginza” og ”Ay Vamos”, som den flere gange latin GRAMMY Award-vindende, J Balvin, med garanti fyrer op for festen med på sin længeventede internationale ”Que Bueno Voler a Verte” headline tour.

Jason Derulo

Koncerter i 2024

Jason Derulo bringer sin unikke fusion af pop og R&B til Royal Arena i København d. 25. februar! Derulo har siden sit gennembrud med sin 5x RIAA platin-certificerede single, “Whatcha Say”, sat sit aftryk som en af de mest dynamiske artister i det globale poplandskab. Glæd dig til en hitparadefest uden lige, når Derulo fyrer op for liveversionerne af numre som “Wiggle”, “Talk Dirty”, “It Girl”, “In My Head,” “Ridin’ Solo,” “Swalla,” “Savage Love” og “Take You Dancing.”, for bare at nævne nogle få.

Malte Ebert

Koncerter i 2024

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed! Oveni hatten er Malte Ebert også en gudsbenådet sanger og sangskriver, og i 2024 er han klar med en nyt show til alle sine fans. I en skøn kombination af Maltes talenter indenfor musik, skuespil og en utrolig evne til at fortælle en god historie, sætter sangeren os alle sammen under luppen med showet ”Gennemsnitsdansker”, som du kan opleve rundt omkring i hele landet i efteråret 2024.

Masego

Koncerter i 2024

Masego er en must-see koncert i 2024! Den flere gange GRAMMY-nominerede artist gik fra at optræde med sin musik på den ”traditionelle” måde, til en mere eksperimenterende stil hvor han skaber sangene på stedet. Den høje artist producerer sine jazzede beats fra bunden live på scenen samtidig med, at han altid krydrer sin performance med stand-up bits og anekdoter. Du kan opleve Masego performe live med hits som “Tadow”, “Favorite Tings” og “Say You Want Me” d. 27. januar i Falkonersalen på Frederiksberg.

Medina

Koncerter i 2024

Nattens dronning indtager Royal Arena d. 12. april! Lyden af Medinas stemme og fængende popmelodier har siden sangerindens debut med nummeret ”Velkommen til Medina” i 2009, været trofaste ledsagere på dansegulve og hitlister landet over takket være efterfølgere som ”Jalousi”, ”Kl. 10”, ”Ensom”, ”Kun For Mig” og ”Når Intet Er Godt Nok”. Det bliver en popfest du absolut ikke vil gå glip af!

Metallica

Koncerter i 2024

Er du heavymetal fan, så er billetter til Metallicas to shows i Parken d. 14. og 16. juni et absolut must på listen over koncerter i 2024! På Metallicas M72 verdensturné spiller bandet to aftener i hver by, de besøger. De spiller ’No Repeat Weekend’, og der vil derfor være ingen gentagelser de to aftener. I stedet har det legendariske band to helt forskellige sætlister og support line-up med til begge shows.

Mother Mother

Koncerter i 2024

Det platin-certificerede alt-pop rock-band, Mother Mother spiller concert i Store VEGA d. 2. april. Mother Mother består af Ryan Guldemond (vokal, guitar), Molly Guldemond (vokal, keyboard), Jasmin Parkin (vokal, keyboard), Ali Siadat (trommer) og Mike Young (bas), og bandet er bedst kendt for deres dybe forbindelse med deres fans og for et energisk live show, der kan få ethvert spillested til at føles som et stadion.

Olivia Rodrigo

Koncerter i 2024

Et popfænomen er født, og hun hedder Olivia Rodrigo! Den multi-platin, 3xGrammy-vindende kunstner Olivia Rodrigo annoncerede i begyndelse af efteråret sin længe ventede GUTS world tour, og d. 30. maj spiller den unge stjerne i Royal Arena, hvor du bl.a. kan se frem til at opleve kæmpehittet ”Drivers License” live.

P!NK

Koncerter i 2024

Popdivaen P!NK vender i 2024 tilbage til Danmark på sin Summer Carnival Tour med sit utrolige sceneshow og kraftfulde stemme! Du er garanteret 100% pop-perfektion, når verdensstjernen bringer sit alsidige repertoire og hæsblæsende liveoptræden med sig til Parken d. 6. juli, hvor du kan skråle med på både gamle og nye pop-perler som ”Just Like a Pill” og ”Trustfall”.  

Tate McRae

Koncerter i 2024

I 2024 drager Tate McRae ud på sin første globale turné ”THINK LATER TOUR”, hvor hun bl.a. lægger vejen forbi Falkonersalen d. 4. maj. Hendes hit ”Greedy” blev kæmpe stort på TikTok, og samtidig er den unge canadiske sangerinde også kendt fra TV-showet ”So You Think You Can Dance”. Du er altså både garanteret kæmpe pop-bangers og et imponerende show med masser dans, når Tat McRae leverer en spektakulær optræden i 2024.

The Minds of 99

Koncerter i 2024

I 2024 gør danske The Minds of 99, hvad ingen danske artister har gjort før: De spiller tre koncerter i Parken. Det er et sjældent syn at se et dansk navn sætte så mange billetter i salg, men det populære band er efterhånden røget op i en liga, hvor de snildt kan sammenlignes med de største internationale artister på både billetsalg samt det musikalske og tekniske afviklingsniveau. Det bliver stort, vildt og magisk, når The Minds of 99 indtager Parken d. 21., 22., og 23. juni. Og en ting er sikkert: de skuffer aldrig!

The National

Koncerter i 2024

Tirsdag d. 6. august kan du opleve det populære indie-rockband The National i Royal Arena, når de giver deres første danske indendørskoncert i 5 år. Og det er vi mange, der er glade for. Måske skyldes det danskernes lidt indadvendte karakter, måske er det vores nordiske hang til melankoli. Faktum er under alle omstændigheder, at The National er et af de mest populære udenlandske rockbands herhjemme – og med numre som ”Baby, We’ll Be Fine”, ”Lemonworld” og ”Available”, forstår vi det godt.

Tyla

Koncerter i 2024

Det sydafrikanske stjernefrø Tyla er blot 21 år gammel, men har allerede skrevet sydafrikansk historie med kæmpehittet ”Water”, der i 2023 ikke har været til at undgå. Men vi kan forvente meget mere Tyla i 2024, for stjernen har både teaset for, at hendes debutalbum udkommer i det nye år, men som om udsigten til nye numre ikke var nok, så kan hendes danske fans også se frem til at opleve Tyla live, når hun sætter gang i en gigantisk dansefest i Amager Bio d. 24. marts.

TOTO

Koncerter i 2024

Det er tidløst, det er rock, det er TOTO. Det legendariske amerikanske band TOTO med Steve Lukather og Joseph Williams i front har eksisteret i mere end 45 år, og er afsendere på et beundringsværdigt bagkatalog med kæmpe hits som ”Africa”, ”Rosanna” og ”Hold The Line”. Nu lægger rocklegenderne vejen forbi Aarhus, når de d. 6. juli giver koncert i Tivoli Friheden.

ZZ Top

Koncerter i 2024

Med ikoniske numre som “La Grange” og “Jesus Just Left Chicago”, har rockbandet ZZ Top for længst cementeret deres plads i rockens historie. Det amerikanske rockband, der blev dannet tilbage i 1969, fortsætter med at levere deres karakteristiske rock’n’roll-lyd, når spiller op til en festlig aften med skarp guitar og tidløse hits i Tivoli Friheden i Aarhus d. 1. juli.

Ikke flere billetter?

Hvis du ikke nåede at få billetter til en koncert, så er vores bedste tip løbende at holde øje med Resale-billetter. Vores Resale-funktion gør det muligt for fans at videresælge deres billetter direkte gennem Ticketmaster, så du kan købe deres billetter, hvis de ikke kan deltage i eventet alligevel. Videresalgsbilletter tilbydes af andre fans til den oprindelige billetpris eller lavere, så du er sikker på, at du aldrig kommer til at betale mere for billetten, end hvad den oprindeligt kostede.


Ovenstående ikon betyder, at billetten bliver solgt af en anden fan. Med Resale garanterer vi, at den billet, du køber, også er den billet, du får. Alle tilbudte billetter er verificeret af os. Når billetter videresælges af en anden fan, vil de oprindelige billetter blive annulleret, og nye billetter bliver udstedt til køberen.

Du kan læse meget mere om Resale i blogindlægget her.