Musik

Alt hvad du behøver at vide for at få billetter til Olivia Rodrigo – GUTS world tour

Der er nu åbnet op for det officielle billetsalg til Olivia Rodrigo - GUTS world tour.

Find billetter

Hvorfor skal jeg registrere mig?

Fordi billetterne er begrænsede: Når der ganske enkelt ikke er billetter nok til alle, der vil have dem, giver tilfældig udvælgelse alle fans, der har registreret sig, en chance for at blive udvalgt til at deltage i salget.

Fordi det hjælper med at reducere bots: Registrering hjælper med at filtrere bots fra, som får en uretfærdig fordel i forhold til fans, der gerne vil til showet. Når vi på forhånd ved, hvem der får en plads i køen, bliver det også nemmere for os at identificere og blokere mistænkelig bot-lignende aktivitet.

Registrering garanterer ikke adgang til salget eller billetter. Da vi forventer, at der vil være større efterspørgsel, end der er billetter til rådighed, vil kun et begrænset antal tilfældigt udvalgte fans få adgang til billetsalget. Kun fans, der modtager en unik adgangskode, vil kunne få adgang til salget. Billetterne er tilgængelige efter først-til-mølle-princippet.

Hvordan registrerer jeg mig?

Du skal blot udfylde registreringsformularen for dit/dine foretrukne show. Du kan kun registrere dig én gang i hvert land. Du modtager en e-mailbekræftelse for hver registrering, du gennemfører.

Derefter vil du modtage en e-mail den 20. september, hvor en af to mulige ting vil ske:

A) Hvis du er blevet udvalgt til at få adgang til billetsalget, vil du modtage en unik adgangskode via e-mail dagen før salget begynder. Antallet af fans, der får adgang, afhænger af antallet af tilgængelige billetter. Bemærk: Koder fungerer kun med din konto; de kan ikke købes eller sælges.

B) Hvis du er på venteliste, kan du blive tilfældigt udvalgt til at deltage i billetsalget, hvis der stadig er billetter tilbage. Du får besked via e-mail, hvis det sker.

Husk venligst:

  • Dette billetsalg kan kun tilgås af de tilfældigt udvalgte personer, der har registreret sig og modtaget en unik adgangskode.
  • Registrering garanterer ikke, at du får en kode, og modtagelse af en kode garanterer ikke, at du får en billet.

Hold dig informeret

Har du spørgsmål? Vi har svarene. Besøg vores FAQ for at få mere at vide.