Tips til billetsalg

Tips til billetsalg: jxdn giver koncert i Amager Bio!

Den amerikanske sanger, sangskriver og TikTok-personlighed, jxdn, har genfundet sig selv i musikken og bringer 16. september sit nye album ’When The Music Stops’ til koncertstedet Amager Bio.

Find billetter

Jxdn, med det borgerlige navn Jaden Hossler, er født i Dallas af to præsteforældre, og kæmpede gennem sin skoletid med at finde sit ståsted. Det fandt han i musikken, hvor han har etableret sig som en gen-z-ambassadør for en generation af fans, der er for unge til at have oplevet poppunkens eksplosion i 2000’erne.

Det hele tog sin start, da han sneg sig afsted hjemmefra og overværede sit første arenashow med Juice WRLD. Derefter kastede han sig direkte ud i en musikalsk karriere, og udsendte sin independent debutsingle ’Comatose,’ Der fik over 80 millioner streams på tværs af platforme, og gik ind på over 38 globale virale charts. Da Blink-182 trommeslager, Travis Barkers, hørte om det, signede han jxdn på stedet til sit DTA Records label, hvor jxdn udgav sit debutalbum ’Tell Me About Tomorrow’ i 2021.

Til september kan du opleve jxdn i Amager Bio i København.

Billetterne går i salg torsdag d. 28. marts kl. 14.00. Her er alt, hvad du skal vide, før billetsalget.

Information om jxdn-koncerten

Jxdn har for længst nået guldstatus, talt over en milliard streams, samarbejdet med ikoner, udsolgt headliner-turnéer og høstet bred anerkendelse. Han har også lidt tab, kæmpet med sin mentale sundhed, stået over for afhængighed, og både med- og modgangen har bragt ham tættere på, hvem han egentlig er, og bevæbnet med en visdom og en bevidst vision for fremtiden. Nu genintroducerer jxdn sig selv med sit nye album ’When The Music Stops.’ Det forventes at udkomme 28. juni på DTA Records/Warner Music.

Der er altså masser ny musik i vente, når den unge stjerner gæster Amager Bio til september.

Her er alt, du skal vide, om koncerten:

Praktisk info
📅 Mandag d. 16. september 2024
📍 Amager Bio, København

Billetsalget starter torsdag d. 28. marts kl. 14.00.

Billetpriser: 220 kr. + gebyr

Billetsalget starter torsdag 28. marts kl. 14.00 på ticketmaster.dk.

Hvordan fungerer billetsalget?

Vi forventer, at der vil være travlt på siden, når billetterne til jxdn går i salg. Derfor får du her vores bedste tips og tricks til, hvordan du forbereder dig på billetsalget.

Til billetsalget skal du bruge: dit betalingskort, din telefon, din computer, det bedste netværk du kan komme i nærheden af og, for en sikkerheds skyld, opladeren til din computer.

Start med at åbne Ticketmaster.dk på din computer. Herefter logger du ind på din Ticketmaster-konto. Når du er logget ind, kontrollerer du, at alle dine kontaktoplysninger er korrekte under ”Min konto”, så du ikke behøver at ændre disse igen senere.

Venteområdet
Når du er logget ind, finder du jxdn’s artistside på hjemmesiden. Søg på navnet via søgebaren eller find eventet på forsiden. Klik herefter på knappen ”Find billetter”, for at blive sendt videre til begivenhedssiden. Da der vil være travlt på hjemmesiden, vil du blive ført videre til vores virtuelle venteområde frem til salgstidspunktet, der i dette tilfælde er klokken 14.00.
Bemærk: du er IKKE i køen endnu. Du får først en plads i køen ved salgsstart.

Vigtigt information om venteområdet:

  • Venteområdet er ikke køen.
  • Du har ikke en fast plads i venteområdet. Så der er ingen orden.
  • Hvornår du træder ind i venteområdet op til salgsstart, påvirker ikke din plads i selve køen på nogen måde.

Køen

Online-køen sikrer, at alle får en fair chance. Derfor får alle i venteområde en tilfældig plads i køen, når salget til jxdn starter kl. 14.00. Du kan derfor ikke påvirke din plads i køen ved at være på hjemmesiden meget tidligt før salget starter. Enhver, der kommer ind i venteområdet og/eller køen efter tidspunktet for salgsstart, kommer bagerst i køen.

HUSK: du må ikke opdatere siden, da du risikerer at ryge bagerst i køen. Når du er kommet igennem køen, vil du automatisk blive ført videre til skærmen med billetvalg, og du kan nu vælge dine billetter.

Vil du vide mere om, hvordan køen fungerer? Læs vores blogindlæg om Smart Kø her.

Billetkøb

Når det bliver din tur, er det tid til, at du skal vælge dine billetter. Herefter får du vist en pop-up med oplysninger om begivenheden. Husk at sikre dig, at alt stemmer.

Når du har læst det grundigt igennem, får du mulighed for at vælge en betalingsmetode. Du kan betale via Mobilepay, kreditkort/Mastercard, PayPal og Klarna. På denne side kan du også kontrollere eller indtaste dit navn og din faktureringsadresse. Når du har accepteret vilkårene og betingelserne, kan du gå videre til kassen.

Når kassen er gennemført, bliver du ført tilbage til en side, hvor du vil få vist en bekræftelse på dit køb. Du vil selvfølgelig også modtage en bekræftelsesmail så hurtigt som muligt. Vær dog opmærksom på, at det kan tage op til halvanden time på grund af travlhed. Når du logger ind på din konto i Ticketmaster-appen (iOS eller Android), vil dine billetter blive vist under ”Mine billetter”.

Pøj pøj og god fornøjelse!

JXDN - Angels & Demons (Official Video)