Musik

Udendørskoncerter sommer 2023

Når solen bager og temperaturen siger +25 grader, så findes der få ting, der slår en kold dukkert, en frisktappet øl og en kølende is. Koncerter under åben himmel med gode venner er dog en af dem, og vi har masser på programmet denne sommer!

Find billetter

Bornholm

”Bornholm! Bornholm! Bornholm! Du, min dejlige ferieøøøøø” – Sådan synger Ib Mossin i “Far til fire på Bornholm” og vores bud er, at han nok ikke er den eneste, der nærer varme følelser for den populære solskinsø midt i Østersøen. Og det er flere gode grunde til! Udover smuk natur, Krølle Bølle is og Sol over Gudhjem, så finder du også flere fantastiske udendørskoncerter på Bornholm.

Gæsten

Skal du besøge Bornholm i løbet af sommeren, så er det efterhånden også obligatorisk at lægge vejen forbi det legendariske spillested Gæsten i Allinge. Her dufter de pragtfulde bornholmske råvarer fra smedens store, smukke grill, de dygtige kokke er i fuld gang på terrassen, sjældne vine serveres ved langbordene, mens andre drikker store bornholmske og udenlandske fadøl. Der er hygge i hele haven, og d. 4. juli går koncerterne også i gang.

Musikprogrammet er igen i år pakket med det bedste fra den danske musikscene, og du kan glæde dig til Tessa, Soleima, The Minds of 99, Carl Emil Petersen, GOSS, MØ, Benjamin Hav & Familien, Annika Aakjær, Mads Langer, Kesi, Prisma, Barselona, Peter Sommer, eee gee, Hugorm, Lukas Graham, Phlake, Alberte Winding, Pauline, The Savage Rose, Hans Phillip, Artigeardit, TV-2, Guldimund og Søren Huss.

Ekkodalshuset

Ekkodalshuset

Ekkodalshuset er én af Bornholms ældste restauranter, og ligger midt i en af de mest naturskønne dele af Bornholm: Ekkodalen. 19 minutter fra alting og 19 minutter til ingenting. En sand perle, der byder på fantastiske intime musikoplevelser, lækker gastronomi og uforglemmelige sommerminder. Udover restauranten, der nok mest er kendt for sine store tarteletter, afholdes nemlig også små koncerter med musik for dem, der var unge i 70’erne, 80’erne og 90’erne. Du kan stadig nå at få fingrene i billetter til Akademiet, Kings of Rock og Die Herren, men du skal være hurtig, da billetterne går som varmt brød.

Seal i Tivoli Friheden

Seal

En af de mest genkendelige stemmer nogensinde kommer til Tivoli Friheden i Aarhus, fredag d. 14. juli: Seal. Ikke alene er koncerten i Tivoli Friheden en af Seals få eksklusive europæiske udendørskoncerter denne sommer, det er også første gang i 18 år, at han optræder i Danmark. Med over 30 millioner solgte albums på verdensplan, fire GRAMMY® Awards, tre BRIT-priser, to Ivor Novello-priser og en MTV VMA har Seal sat et uudsletteligt aftryk på pop, R&B, soul og dance musik, og hans bagkatalog tæller udødelige hits som ”Killer”, Crazy” og ”Kiss From A Rose”.

Danske Soleima opvarmer inden Seal indtager Tivoli Frihedens scene på den smukke Event-ø til en fejring af 30 år med sine to klassikere: Seal I og Seal II.

Pavillonen på græs – med TV-2 og Lord Siva

Pavillonen på græs

I Grenaa kan du se frem til en sommeraften i musikken, nærværets og fællesskabets tegn, når Pavillonen på græs byder på en fantastisk dobbeltkoncert med TV-2 og Lord Siva d. 18. august.

Gennem de sidste 40 år har TV-2 udviklet sig til et af Danmarks største bands, og repertoiret af tidløse klassikere taler til alle generationer og peger på musikken som et mødested for de store følelser, festen og fællesskabet. Glæd dig til klassikere som ‘Bag Duggede Ruder’, ’Alt Hvad Hun Ville Var At Danse’ og selvfølgelig det udødelige hit ‘De Første Kærester På Månen’.

De Første Kærester På Månen

Pavillonen på græs får også besøg af en vaskeægte popstjerne, Lord Siva. Mange forbinder de to kæmpehits ’Solhverv’ og ’Paris’ med fest og dans i den lune sommeraften, men Lord Siva har også leveret en god håndfuld af dansk pops store melankolier, og har samtidig spillet en betydningsfuld rolle i at bringe bevægelsen af følelsesfuld hiphop til Danmark.

Lord Siva - Solhverv

Du er altså garanteret en fest, der byder på alt fra rock, pop, hiphop og alt derimellem, når Pavillonen på græs byder på koncerter under åben himmel, så du for en stund kan lade hverdagens trummerum fordufte og bare nyde musikken, varmen og fællesskabet.

Leder du efter en festival?

Læs vores guides til festivaler i juni og juli, eller gå på opdagelse i vores store festivalguide, der giver dig et overskueligt overblik over hele festivalsæsonen 2023.