Musik

Masego gæster Falkonersalen på sin WHERE WE GOIN? TOUR

Den jamaicansk-amerikanske stjerne Masego drager på turné i 2024 og lægger vejen forbi Falkonersalen d. 27. januar! Det betyder, at du kan glæde dig til at opleve Masegos helt unikke lyd, der har fortryllet lyttere verden over. En lyd, der startede med at blive kaldt traphousejazz, men som sidenhen er blomstret op til at blive en banebrydende multikulturel fusion af flere genrer.

Find billetter

Masego, der har rødder i Syd- og Vestafrika, er kendt for sin eksperimenterede live stil, hvor han skaber sine beast fra bunden på scenen med knivskarp præcision. Samtidig inkorporerer han elementer fra standupcomedy, så du også er underholdt mellem de fantastiske numre, hvor Masego kombinerer alt fra jazz, R&B, funk, groove, soul og elektronisk musik.

Masego - Favorite Tings (Amazon Original) [Official Video]

Hvem er Masego?

Masego, født Micah Davis i 1993 i Kingston, Jamaica, og opvokset i Newport News, Virginia, begyndte at udforske musikken som teenager og lærte sig selv at spille forskellige instrumenter som saxofon, trompet og klaver. Og denne tidlige kærlighed til musik må man sige, har taget ham verden rundt. På sin kommende WHERE WE GOIN? TOUR rejser Masego rundt i hele Europa, og hans evne til at mestre flere instrumenter og samtidig være pioner indenfor en enestående lyd garanterer hans fans en helt unik oplevelse. Det gælder også dig, hvis du får fingrene i billetter til d. 27. januar i Falkonersalen.

Her kan du bl.a. glæde dig til at synge med på disse kendte sange, der har opnået stor popularitet herhjemme og ude i verden:

Derfor skal du købe billetter til Masego

Køb billetter til Masego, hvis du…

  • Søger efter en koncert med en unik og ny lyd
  • Gerne vil booke en grå januar aften i kalenderen til musik, der uden tvivl kommer til at løfte dit vinterhumør
  • Er fan af en eller flere af følgende genrer: jazz, R&B, funk, groove, soul og elektronisk musik
  • Elsker en god koncert, hvor dine hofter får masser af mulighed for at svaje til groovy beats
  • Er Masego fan og selvfølgelig skal udnytte den helt unikke mulighed, at den GRAMMY-nominerede artist kommer til lille Danmark!