Fans

Ticketmaster Awards 2024

Hvad var jeres yndlings liveoplevelse i 2023? Det svarede I på i starten af februar, og vi kan nu endelig løfte sløret for dette års vindere!

I har stemt i hele 5 kategorier på jeres favoritter:

🎵 Årets Danske Koncert

😂 Årets Danske Comedy

🎪 Årets Underholdning

🔥 Årets Festival

⚽ Årets Sportsevent

🎵 I kategorien Årets Danske Koncert vinder…

Nik & Jay

Den legendariske duo bestående af Nicklas Genckel Petersen og Jannik Brandt Thomsen fyrede i november op for den vildeste fest med hele 4 udsolgte koncerter i Royal Arena, og fik bevist én gang for alle, at de er Danmarks hip-hop og pop-duo nummer 1! Stort tillykke!

Var du ikke en af de heldige, der nåede at opleve Nik & Jay i Royal Arena, så får du heldigvis chancen igen til sommer, hvor du kan opleve dem rundt omkring i landet til sommerens festivaler.

😂 I kategorien Årets Danske Comedy vinder…

Nikolaj Stokholm med showet: Jeg er stadig Nikolaj Stokholm

I har skraldgrinet til kinderne gjorde ondt i hele landet af hele Danmarks Stokkefar og hans tredje, og hidtil sjoveste, one-man show ”Jeg er stadig Nikolaj Stokholm”. Showet var et slags punktum i trilogien om en af landets mest folkekære komikere, hvor publikum fik serveret både små og store tanker om, hvad livet bringer en, hvis man kigger lidt fremad… Stort tillykke!

Vi glæder os allerede til næste gang, når Stokkefar rejser land og rige rundt – indtil da, kan du holde øje med billetter til Nikolaj Stokholm på vores hjemmeside.

🎪 I kategorien Årets Underholdning vinder…

We Will Rock You

Årets Underholdning går til hit-musicalen We Will Rock You opsat af MCH Musical. Musicalen ’We Will Rock You’ har gået sin sejrsgang på hele fem kontinenter, og der var derfor tale om et markant comeback efter 2 års ufrivillig corona-pause, de Teatersalen i MCH i foråret 2023 blev fyldt med tonerne af Queens udødelige og majestætiske hits som ”Bohemian Rhapsody”, ”We Are The Champions”, ”Radio Ga Ga” og selvfølgelig – ”We Will Rock You”, der badede publikum i musikalsk kærlighed til Queen. Stort tillykke til hele holdet bag!

For nu er der ikke mere We Will Rock You musical på programmet, men MCH er altid garant for en god oplevelse, om du leder efter teater, koncerter, comedy eller noget helt fjerde.

🔥 I kategorien Årets Festival vinder…

Vig Festival



Lige siden, at man 1994 besluttede at arrangere en sommerkoncert på kræmmerpladsen i Vig med Kim Larsen, har Vig Festival været en fast sommertradition for mange familier. På Vig Festival findes nemlig alt den bedste underholdning i børnehøjde, alt imens forældre og andre voksne kan se frem til at nyde et bredt musikprogram i løbet af de tre dage, festivalen finder sted. Sidste år bød plakaten på navne som Saint Clara, Benjamin Hav & Familien, Safri Duo, Malte Ebert, The Minds of 99, Folkeklubben og Magtens Korridorer. Stort tillykke!

Igen i år kan du glæde dig til at opleve et spektakulært line-up, hvor navne som Andreas Odbjerg, Gobs, Ida Laurberg, Krebsfalch, Medina, Tobias Rahim, D-A-D og Zar Paulo lægger vejen forbi Vig Festival 2024.

⚽ I kategorien Årets Sportsevent vinder…

Kvindelandskamp – Danmark vs. Sverige

Den 11. april var en stor dag for dansk kvindehåndbold, da det danske kvindelandshold for første gang løb på banen til en landskamp i Royal Arena, hvor over 8000 tilskuere var til stede for at heppe. Udover at tage sejren i TMAwards24, så slog det danske kvindelandshold svenskerne med 28-26 – især takket være Anna Kristensen i målet. Stort tillykke!

Kan du heller ikke få nok af håndbold? Så kan du stadig nå at opleve Danmark vs. Polen i EM-kvalifikation d. 2. marts i Ballerup Arena.