Fans

Kvindernes Internationale Kampdag

I dag er det den 8. marts, og det betyder, at det er Kvindernes Internationale Kampdag. En dag dedikeret til at hylde, støtte, elske og generelt sætte spotlight på kvinder.

Fordi det i dag er kvindernes dag, vil vi gerne benytte lejligheden til at hylde sensationelle kvindelige kunstnere, der i den nærmeste fremtid er at finde på forskellige livescener rundt omkring i hele landet.

Madonna

I efteråret 2023 besøger et sandt ikon Danmark, når Madonna kigger forbi Royal Arena d. 25. & 26. oktober med The Celebration Tour 2023!

Madonna har siden begyndelsen af sin karriere været kendt for at skubbe til grænserne med sin kunstneriske udtryksform, og har ikke været bange for at kommentere på religiøse, politiske og sociale samfundstendenser med sin musik. Madonnas stil og karriere har gjort hende til en af de mest prominente kulturelle figurer i det 20. og 21. århundrede, og hun er ikke overraskende blevet døbt ”Queen of Pop”.

Find billetter til popdronningen over dem alle! Der er stadig ledige billetter.

Skammerens Datter

Lene Kaaberbøls klassiker om pigen Dina, der har arvet sin mors overnaturlige evne til at se direkte ind i folks sjæl, er en historie brygget på alt, hvad en ægte fantasyroman bør indebære: kærlighed, ondskab, eventyr, krig, magi – og drager. Nu kan du atter opleve klassikeren, når Høg · Aagaard · Svanekiers’ dramatisering af den populære fortælling endelig vender tilbage! Den 18. marts har Bellevue Teatret nemlig premiere på succesforestillingen om Dinas tapre kamp imod ondskaben og den uhyggelige Drakan. En forestilling for hele familien!

NATASJA

Til sommer kan du opleve en rørende og energisk musikforestilling om Danmarks ukronede rap- og reggaedronning – NATASJA.

Forestillingen opsættes i Operaen, og her kan du opleve sangere som Cisilia Ismailova, Feven Geles, Caroline Henderson, Billie Koppel og et ensemble af dansere hylde alle Natasjas største hits.

NATASJA er instrueret af Nikolaj Cederholm, Pharfar er kapelmester og leverer musikken live på scenen, mens Clemens Telling står bag idé og manuskript.

Premiere 13. juli 2023.

Håndbold Kvindelandskamp

Den 11. april bliver en stor dag for dansk kvindehåndbold, når det danske kvindelandshold for første gang løber på banen til en landskamp i Royal Arena.

Vær med til at skabe en kæmpe håndboldfest, når kvindelandsholdet til april, for første gang siden EM-sølvmedaljerne, spiller på dansk grund. Det er samtidig første gang nogensinde, at kvindelandsholdet skal spille i Royal Arena med plads til over 10.000 tilskuere.

Signe Molde

Tv-vært og komiker Signe Molde er kendt for sin skarpe tunge og direkte facon, og i foredraget ”Hva’ Fanden Havde Du Regnet Med?” fortæller hun ærligt og hudløst om sine egne absurde forventninger til sig selv og livet. Om præstationsangst, midtvejskrise og om at lyve for statsministeren. Der er lagt i kakkelovnen til en masse grin, en del tåkrummende øjeblikke og måske en ting eller to at tænke over…

Matador Talkshow

Så går det atter løs, når der igen bydes indenfor til endnu en aften i selskab med de dejlige damer fra Matador: Malene Schwartz, Ghita Nørby, Kirsten Olesen og Sonja Oppenhagen. 

I en uformel snak med kulturjournalisterne og biografi-forfatterne Christian Monggaard og Jacob Wendt Jensen deler skuespillerne bag karaktererne Maude, Ingeborg, Vicki og Agnes ud af guldkorn fra deres tid både foran og bag kameraet på den for nyligt afdøde Lise Nørgaards absolutte hovedværk ”Matador”. 

Ingrid Andress

Den GRAMMY-nominerede singer-songwriter Ingrid Andress udgav sit debutalbum Lady Like i 2020, som vakte stor begejstring hos den amerikanske musikpresse. Albummet blev kaldt ”One of the year’s strongest albums”, og ved udgivelsen slog albummet rekorden for mest streamede country debutalbum af en kvindelig kunstner nogensinde.

Udover den vilde streamingrekord, var Andress den eneste countryartist, der var nomineret i kategorien Best New Artist ved dette års GRAMMY Awards – hvor hun også var nomineret i kategorierne Best Country Album og Best Country Song.

Andress rammer Europa på hendes kommende The Feeling Things Tour. Danske fans af country og veldrejede popsange kan glæde sig til at falde pladask for Ingrid Andress, når hun besøger Lille Vega d. 21. maj.

Lis Sørensen

Hvis du ingen planer har fredag aften, og du befinder dig i skønne Sønderborg eller omegn, så kan du stadig nå at få billetter til en af Danmarks største stemmer gennem fire årtier: Lis Sørensen.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits samt nye forrygende numre. Med en unik samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits.

Glæd dig til en aften med de største Lis Sørensen-hits såsom ’Fuld af Nattens Stjerner’, ’Tæt på Ækvator og ’Mine Øjne De Skal Se’.

Gry Jexen

På en dag, hvor vi ikke bare hylder stærke kvinder, men også slår et slag for solidaritet, er Gry Jexen er perfekt billede på, hvad det vil sige at bakke om kvinder – ikke bare i nutiden, men også i fortiden. Gry Jexen er nemlig forfatteren bag den litterære succes Kvinde Kend Din Historie, hvor hun gør det til sin mission at skrive flere kvinder ind i historien. I bogen finder du derfor 50 portrætter af stærke kvinder, der på hver sin måde har gjort en forskel for den tid, de levede i.

Oplev Gry på Bremen Teater med foredraget ”Kvinde Kend Din Historie” d. 16. april (både kl. 15.00 og igen kl. 19.00), og bliv klogere på vores fælles historie og nogle af de betydningsfulde danske kvinder i historien, som ikke har fået den plads, de fortjener. Grys engagerede formidling gør historien både levende og forståelig.

Olga Ravn

For 400 siden brændte vi kvinder på bålet for hekseri i den tro, at de var i ledtog med selveste djævlen. Men hvordan foregik det? Og hvad kan vi lære af det mørke kapitel i vores historie? Med foredraget ”Bål & Brand” forsøger forfatter Olga Ravn med lige dele historisk viden og kunstnerisk tilgang at indkredse verden, som den så ud i omkring 1610-20, hvor allerflest mennesker blev brændt for trolddom i Danmark.

I foredraget kommer man om bag romanen Voksbarnet, forestillingen Hex, podcasten Onde Anna og udstillingen Et henført år, alt sammen en del af Ravns store trolddomsresearch, der tæller natlige ritualer i bl.a. Aalborg og Køge, magiske bøger fra de nordiske trolddomsarkiver og granskninger af aparte detaljer i gamle retsdokumenter.

Hella Joof

Oplev skuespiller, forfatter, instruktør og komiker Hella Joof i et livsbekræftende og sprudlende foredrag om at finde sig tilrette i livet. Om alt det, vi tror, vi ikke kan. Men som vi måske godt kan, hvis vi ser rigtig godt efter.

Om at være i en verden, som er en lille smule udfordret og håbe, at det nok skal gå alligevel. Men er håb overhovedet en god strategi eller er kærlighed den eneste vej ud af suppedasen? Find ud af det, når Hella kommer rundt forbi i landet med foredraget ”Tro, håb & kærlighed”.

Strik & Drik – med Lærke Bagger & Christine Feldthaus

Smid dit nyeste strikkeprojekt i tasken og kom med til en aften med masser af strik, rigeligt med hvidvin, gode grin og et utal af både sjove og alvorlige anekdoter, når strikkeikon Lærke Bagger og livsstilsekspert Christine Feldthaus inviterer til Strik & Drik i Bremen!

Pssst! Der er kun ledige billetter tilbage til Strik og Drik d. 26. april. Skynd dig at få fingrene i dine!

Sanne Salomonsen

Kom tæt på hele Danmarks Rock-Mama, Sanne Salomonsen!

Med sit store bagkatalog fyldt til randen med kæmpe klassikere, er du garanteret en stemningsfuld aften, når en af de mest genkendelige stemmer på den danske musikscene giver koncert ved Kongekilden i Klampenborg, Tisvildeleje Bistro, Meilgaard Slotspark og på Comwell i Nordhavn.

Prisma

De to søstre Frida og Sirid Møl Kristensen danner front i bandet PRISMA, som stormer frem i ind- og udland. PRISMA leverer en elektronisk-pop oplevelse du sent glemmer, og deres ikoniske performance og udtryk sætter et unikt præg på oplevelsen.

Det er ikke kun den ens pagefrisure og det samme udtryk, der understreger Frida og Sirids familiære bånd. Søster-duoens vokaler spejler hinanden på helt unik vis og skaber sammen dét musikalske rum, der har sendt deres musikkarriere mod stjernerne i raketfart.

Soleima

Sarah Mariegaard, bedre kendt under kunstnernavnet Soleima, er en af Danmarks mest etablerede solister. I ottende klasse startede hun med at lave musik i bandet Flødeklinikken, og man kan ikke forestille sig, at hun er stået stille siden.

Soleima finder inspiration i verden omkring hende – ikke kun i oplevelser, mennesker og erfaringer, men også sanselige udtryk som lyde, farver og lugte. Hendes performance er også ét stort sanseindtryk, hvor Soleima låner flere elementer fra teaterverdenen, med et håb om at skubbe til grænserne for koncertformatet.

Stine Bramsen

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”.

Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.

Med sig på  ”The Acoustic Tour” har hun for første gang i karrieren et hold af udelukkende kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.