Fans

Greta Van Fleet udgiver nyt album – oplev rockfænomenet live i Forum Black Box

Greta Van Fleet, der består af brødrene Josh, Jake og Sam Kiszka samt trommeslageren Danny Wagner, giver koncert i Forum Black Box d. 26. november. Nu har rockfænomenet udgivet deres tredje fuldlængdealbum Starcatcher. Læs mere om albummet her, og få fingrene i de sidste koncertbilletter til Kiszka-brødrenes danske visit.

Find billetter

Starcatcher

I musikkens evigt foranderlige landskab er det bedst at lade nogle ting forblive i fortiden. Men en gang imellem dukker der et band op, som besidder den sjældne evne at puste nyt liv i klassikerne, tilføre dem unik energi og gøre dem til noget helt specielt igen.

Greta Van Fleet har gravet dybt i skatkammeret i deres forældres pladesamling og har siden deres debut Anthem Of The Peaceful Army fra 2018 givet næring til en 70’er-rock ‘n’ roll-renæssance. Med The Battle At Garden’s Gate fra 2021, der var fortaler for guitarens sjælerørende kraft i en stil, der nemt kunne sammenlignes med Led Zeppelin, beviste GVF, at de var mere end blot nostalgiske efterlignere – og Starcatcher understreger kun deres udvikling.

Greta Van Fleet

Greta Van Fleet består af brødrene Josh [vokal], Jake [guitar] og Sam Kiszka [bas] sammen med trommeslageren Danny Wagner, og de har slået tilbage med en plade, der markerer en tilbagevenden til den rå, eksplosive energi fra deres formative år i Kiszkas garage. De bærer måske stadig faklen for en ældre musikalsk arv, men på album 3 kanaliserer de unge rockfænomener denne ånd ind i en spændende udvidelse af deres egen lyd.

Fra den gradvise opbygning af åbneren Fate Of The Faithful, med sit Jimmy Page-agtige riff som midtpunkt, til det frenetiske kaos i den 80 sekunder lange leg Runway Blues – hvert øjeblik på Starcatcher føles omhyggeligt beregnet til at fremvise det bedste af, hvad Greta Van Fleet har at byde på.

Greta Van Fleet - Meeting the Master (Official Audio)

På de korte 10 numre fremtrylles et rigt lydunivers, og sange som The Indigo Streak og Frozen Light føles som vidunderligt mejslede fortolkninger af bandets rødder, mens den uforudsigelige bølge på The Archer og den nedtonede akustiske Meeting The Master forstærker deres voksende virtuositet. Rige på storslåede, følelsesladede melodier i samspil med Josh Kiszkas vokal, skubber og trækker hver tone deres lyd i nye, gribende retninger.

Starcatcher er en himmelsk odyssé, der cementerer Greta Van Fleets position som en formidabel kraft i moderne rock og beviser bandets evne til at nå højere. De omfavner deres rødder, mens de konstant søger nye udfordringer, og det er en invitation til at tage med på en kosmisk rejse. Hvis rock ‘n’ roll er et rumskib, så sidder Greta Van Fleet solidt i pilotsædet.