Musik

Post Malone kommer til Danmark

Den verdensberømte rapper, sangskriver og producer Post Malone vender retur til Danmark!

Find billetter

Sidste sommer skabte Post Malone et brag af en fest på Roskilde Festival, hvor den tatoverede stjerne, der også går under det borgerlige navn Austin Richard Post, indtog Orange Scene og publikums hjerter med hits som Wow, Better Now og Rockstar.

D. 26. april fyrer Post Malone endnu engang op for festen i Danmark, når han gæster Royal Arena med Twelve Carat Tour.

Post Malone / Royal Arena / 26. april 2023

Siden Post Malone begyndte sin karriere i 2011, har den LA-bosatte musiker udgivet en parade af kæmpehits, der genremæssigt bevæger sig i en ørehængende forening af stilarter som hiphop, pop, country, R&B, rap rock og trap. Karrieren tog for alvor fart i 2015 med debutsinglen White Iverson, der også ledte til en pladekontrakt med Republic Records og Post Malones debutalbum Stoney i 2016. I 2018 udgav Post Malone sit andet album Beerbongs & Bentleys, hvor gigahittet Rockstar satte rekorder på Spotify ved at være et af de mest streamede numre nogensinde.

Post Malone ft. 21 Savage - rockstar (Official Music Video)
Post Malone ft. 21 Savage – rockstar

Collabs

Selvom Post Malone flere gange har bevist, at hans performance og lyd sagtens kan fylde en scene ud alene, så er han heller ikke bange for at dele pladsen foran mikrofonen. Flere af hans mest populære numre er lavet i samarbejde med nogle af de største navne på den musikalske scene, og du kan bl.a. nyde Post Malone featuring The Weeknd (One Right Now), Young Thug (Goodbyes), Swae Lee (Sunflower), Doja Cat (I Like You (A Happier Song)) og Ty Dolla Sign (Psycho). Måske en eller flere af disse megastjerner også ligger vejen forbi Royal Arena? Vi krydser fingre! Èn ting er i hvertfald sikkert – Rae Sremmurd kommer med som support!

Post Malone - I Like You (A Happier Song) w. Doja Cat [Official Music Video]
Post Malone – I Like You (A Happier Song) ft. Doja Cat

Skal du med?

Med så mange hits i bagagen og så stor en fanskare, er vi slet ikke i tvivl om, at der er lagt i kakkelovnen til en kæmpe hit-fest, når Post Malone gæster Royal Arena d. 26. april.

Skal du med? Uanset om du var så heldig at være en af dem, der kunne skråle med på Rockstar på Roskilde sidste sommer, eller om du har haft FOMO lige siden, så er det nu, at du har chancen for at opleve Post Malone live igen.

Forbered dig på billetsalget og læs vores bedste tips og tricks til at sikre dine billetter her, eller bliv klogere på, hvordan køen på Ticketmaster fungerer her. Så er du helt klar, når billetterne går i salg.